Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   Cine imi da si mie idei de tuning pentru un GOLF 3? (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/47109-mie-idei-tuning-golf-3-a.html)

Hylander 26-07-07 05:14

Cine imi da si mie idei de tuning pentru un GOLF 3?

Salutare!
Cine imi da si mie idei de tuning pentru un GOLF 3, 1.4 din 1994?
Masina este cea din poza! Abia am luat-o. nu este inca inscrisa pe ROmania si nici nu cred ca o sa o inscriu prea curand! Cat timp mai merge cu procura de ce as da niste bani la stat asa degeaba?
Sa revin! As vrea sa imi dati niste sfaturi, niste idei despre ce inbunatatiri as putea sa ii aduc; mai fac o specificatie ca nu vreau sa arunc cu prea multi bani momentan, ca nu am de unde si nici nu stiu daca se merita!
De asta si apelez la voi, asa ca cine simte ca se pricepe sa nu ezite sa isi dea cu parerea pe aici!
Merci mult inca de pe acum!
Ciao!

Hylander 26-07-07 05:28

Re: Cine imi da si mie idei de tuning pentru un GOLF 3?

Pentru cine vrea sa vada mai multe fotografii cu masinutza am pus aici un link. Dati click pe poza si o sa le vedeti! Enjoy it!
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...814d982415.jpg

CJ-01-WOB 26-07-07 16:00

vrei sa iti modifici masina
dar nici nu vrei sa bagi bani in ea
nici macar nu vrei sa o inscrii

cam se bat cap in cap astea
in fine. eu zic sa iti faci putin timp liber si sa rasfoiesti putin sectiunea VW sa te uiti cam ce au facut baietii la golfurile lor 3 , cam cat costa si ce merita sa modifici , chestii care le poti face singur si ieftin si multe alte mici secrete , decat sa inceapa lumea sa iti zica niste chestii penibile gen : shimba-i rotile , pune-i o suspensie , folie pe geamuri si alte lucruri dinastea pe care si un baietel de 15 ani le stie ca ''ar da bine''

succes.

Hylander 27-07-07 00:56

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1015394)
vrei sa iti modifici masina
dar nici nu vrei sa bagi bani in ea
nici macar nu vrei sa o inscrii

cam se bat cap in cap astea
in fine. eu zic sa iti faci putin timp liber si sa rasfoiesti putin sectiunea VW sa te uiti cam ce au facut baietii la golfurile lor 3 , cam cat costa si ce merita sa modifici , chestii care le poti face singur si ieftin si multe alte mici secrete , decat sa inceapa lumea sa iti zica niste chestii penibile gen : shimba-i rotile , pune-i o suspensie , folie pe geamuri si alte lucruri dinastea pe care si un baietel de 15 ani le stie ca ''ar da bine''

succes.

Merci mult pentru sfaturi!
Intr-adevar nu vreau sa o inscriu pentru mi se pare o teapa pe fatza, nici macar nu e legala taxa si noi sa o platim? E ca un fel de repulsie din partea mea, si de aia am zis... prefer sa fac altceva cu acesti bani, sa ii bag in masina de exemplu decat sa ii dau ca taxa!
Si in al doilea rand am totusi o reticenta si am zis ca nu as vrea sa cheltui prea multi bani din prima pentru simplu fapt ca asa "nelegala" cum e taxa asta a lor daca ma obliga astia sa o achit totusi la anul?
Tu sincer ai da 1800 de o masina si taxa 2600 de euro? eu zic ca nu!
Una e cand dau 3000 de euro pe o masina si apoi bagi 10.000 in tuning ca asa vreau eu , asa simt si asa imi place si alta e cand dau la shoarecii astia asa ca sa ne mai fraiereasca inca odata!

Dodo_998 01-08-07 01:12

john, mie nu prea-mi place masca.. daca vrei am eu una de vanzare :)))

Hylander 01-08-07 01:14

Quote:

Originally Posted by ENigmaBoy (Post 1024082)
john, mie nu prea-mi place masca.. daca vrei am eu una de vanzare :)))

Salut!
PAi ce fel de masca ai tu?
E vreuna mai speciala, sau tot standard?

Dodo_998 01-08-07 01:15

standard.. oricum am glumit.. dar daca vrei sa cumperi, sa stii ca, chiar am una de vanzare..e noua noutza :P

laurentiu_tim 05-08-07 15:31

ce sai faci?simplu folie si cat m,ai joasa jante cat mai late ,fara crom ca i prea tziganesc,xenon,taie plafonu si bagai o fereastra mare din sticla :D asta mai greu,dai cu muzica in ea si punei un motor mai mare macar de 2000,pe care i arunci un turbo si un blow off :-) si cu asta mai greu dar in principiu sunt o gramada ce poti sai faci ,da cel mai bine INMATRICULEAZOO ca asa i aiurea sa bagi bani in ea si sa se duca pe apa sambetei ;)

adriano_4you 11-08-07 17:00

misto ideea cu plaonul....chiar ar da bn:)

adriano_4you 11-08-07 17:01

plafonul* scuze de greseala

Dodo_998 11-08-07 19:07

laurentiu tim... usor tati ca ce zici tu acolo inseamna bani multi :)

laurentiu_tim 11-08-07 19:42

citat:"asta mai greu" :-) ;)

sco211 16-08-07 00:44

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1031417)
ce sai faci?simplu folie si cat m,ai joasa jante cat mai late ,fara crom ca i prea tziganesc,xenon,taie plafonu si bagai o fereastra mare din sticla :D asta mai greu,dai cu muzica in ea si punei un motor mai mare macar de 2000,pe care i arunci un turbo si un blow off :-) si cu asta mai greu dar in principiu sunt o gramada ce poti sai faci ,da cel mai bine INMATRICULEAZOO ca asa i aiurea sa bagi bani in ea si sa se duca pe apa sambetei ;)

exagerezi...stii, nu?

mai dati si voi cu ochii p google la sectiune imagini unde scrii golf 3, mk3, etc

cum poti sa ceri pareri d tuning cand fiecare are gustul propriu...

adela_gti 17-08-07 19:22

pentru exterior sant variante destule
si aici pe forum si daca dai cautare pe google
vezi noul prototip golfgti w12 650 ....ce kit bestial are
dar nush cum ar da pe golf 3
oricum kituri sant multe ...alegerea ta conteaza
despre inscriere..tot respectul ...intr-adevar nu merita ..mai asteapta
pana la 1 ian 2008
succes

CJ-01-WOB 18-08-07 13:20

Quote:

Originally Posted by adela_gti (Post 1052094)
pentru exterior sant variante destule

vezi noul prototip golfgti w12 650 ....ce kit bestial are
dar nush cum ar da pe golf 3
succes

LOOL asta a fost tare

cum poti sa recomanzi un ''prototip'' (care nu o sa intre in productie )
e greu de pus si pe mk5 dapoi pe mk3

All times are GMT +2. The time now is 16:49.

- Copyright 2026 4Tuning