![]() |
Cielo cu mici modificari
11 Attachment(s)
Salut.
Dat fiind ca este primul meu pot aici am sa imi prezint pt inceput masina, cu modificarile care au survenit in timp: Faruri, semnalizari, stopuri clare Angel eyes, becuri philips vision plus in faruri si proiectoare Becoleduri la numar si plafoniera(aceasta are si temporizare) Jante aliaj Audio compus din radio cd alpine boxe coustic spate pioneer fata Alte maruntisuri care nu mai are rost sa le enumar Sugestii, pareri? |
Re: Cielo cu mici modificari
5 Attachment(s)
Alte poze in continuare
|
dc nu`i faci un "shave" la portbagaj..ar arata mult mai bine
dragutza masina .. |
7 Attachment(s)
La "shave" te referi la scosul siglelor si scrisurilor? Ar fi cam problematic pt ca vor trebui astupate gaurile care raman in urma si apoi vopsit portbagajul,si nu prea m-as apuca de asa ceva
Am atasat din nou unele poze (le-am facut mai mici) |
salut!!!! la semnalizarile alea laterale ai facut gauri ceva in aripa??? sau ai cu sticker??? la cat te-a dus?
|
Semnalizarile le-am luat de la un magazin din Bucuresti pe strada Giurgiului cred ca ii spune si am dat acum 4 luni 25 ron pe ele, sunt cu banda adeziva si nu am dat nicio gaura in plus.
|
2 mil jumate??????? sigur???? mi se pare mult....le-ai luat cu tot cu becuri? becurile sunt cumva portocalii? apropos frumoasa masinutza...sa o pastrezi sanatos si fara evenimente!!!
|
[QUOTE=uskt2005;1010995]25 ron QUOTE]
Gresisem si am editat apoi, Meci pt aprecieri |
Quote:
|
si la emblema?
|
La emblema ramane gaura dar se paote rezolva si aia foarte ushor. Ori dai cu fibra ori sudezi acolo o bucata de tabla si apoi vopsesti .
|
Exact ce spuneam si mai sus e nasol ca trebie vopsit tot portbagajul
|
Bun, bun... frumusica masina, simpla, cu bun gust...
Numai la estetica ai facut cate ceva? Performante nimic? :) Imi plac farurile, au iesit bine cu angel si cu genele alea. Apropos, de unde ai luat genele alea? |
De aici din Focsani, sunt custon - made din fibra de sticla
|
[QUOTE=Geo_ZGA;1013365]Performante nimic? :)
QUOTE] 200km/h pe GPL8) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:38. |
- Copyright 2026 4Tuning