![]() |
Volan pe dreapta
V-ar deranja la condus asa ceva? Ati incercat? E greu sa faci trecerea de la circulatul pe dreapta la cel pe stanga soselei? Dar sa conduci pe stanga cu volanul tot pe stanga (sau pe dreapta cu covrigu' pe aceeasi parte)?
Asteptam diaspora sa ne edifice, daca e najpa tai Australia si Noua Zeelanda de pe lista meleagurilor unde vreau sa emigrez... |
E putin ciudat pana te obisnuiesti sa schimbi vitezale cu mana stanga, in rest e la fel...
Am avut un VW Caravelle adus din Irlanda... Singura problema era ca daca mergeam cu geamul de la sofer deschis, scoteam mana pe geam si cautam schimbatorul(instinctiv...) In rest...mare grija la depasiri (trebuie sa \"scoti capul\" cu mult inainte sa te asiguri...), si de asemenea ochii in permanenta la oglinda stanga, pentru ca observi greu daca vrea sa te depaseasca cineva... Si acum i-mi e dor de masina aia, si mai ales de ochii mari ai politistilor care ma vedeau coborand prin dreapta dupa ce ma opreau...(aveam toate geamurile negre in afara de parbriz...) |
Re: Volan pe dreapta
Quote:
shi cu japonia?marea britanie? ce faci? ale nu le tai? |
Nu cred c-as putea schimba vitezele cu stanga...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ganditi-va la o comparatie... :oops: :oops: :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:18. |
- Copyright 2026 4Tuning