![]() |
Rx-8, E270, A4, Patrol
Mazda RX-8 2004 231CP, 211Nm, 1.3l rotary, rosu metalizat
Mercedes E270 CDI 2004 177CP, negru Audi A4 130CP 1.9 TDI 2002, argintiu Nissan Patrol GR, 3.0 Di turbo 164CP, verde Daca aveti vreo intrebare sau daca vreti vreo lamurire legata de una din aceste masini nu ezitati sa intrebati. |
Lasa-ma sa ghicesc:toate sunt ale tale? :roll: Nu ai si un H2 sau Escalade ceva?
|
Mazda RX-8, 231 CP, 211 Nm, rosu metalizat, consum urban 30% :shock: :shock: :shock: Mergi cu ea doar in 1-a ?.... la blana? :shock: :shock: :shock:
|
RX8 este o masina destul de prost gandita cu un consum foarte mare la performante medii, e posibil!
|
nu as alege rx 8 petru niimik ea are special doar usile in rest naspha
|
am si eu o intrebare: voi il credeti pe baiatu` asta ca la 18 ani are toate masinile alea pe care le-a enumerat el acolo?
|
Eu nu vad ca a zis ca sunt ale lui
si stiu si eu pusti in cta care tasu are 5-7-9 masini si seara cand iese la plimbare sta in fata panoului cu chei si nu stie cu ce sa iasa...cu mertzanica....sesaru.....lexusu...plm unii au mare noroc in viata |
da a zis el undeva ca sunt masinile luiiii ?:)
poate are multe informati despre ele:D si vrea sa le imparta cu noi bafta!!!! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
zarathustra ca sa nu se mai indoiasca nimeni de tine, pune si tu niste poze cu tine si cu masinile tale, sau bineinteles o poza cu toate una langa alta si cu tine in centru...
ce imaginatie de fotograf am si eu :lol: |
ia uite bre ca a venit si nepotu lu Jiji pe forum.
Bine-ai venit frate Pun io prima intrebare ia zi-ne si noua cate gagici agati saptamanal cu asa arsenal de automobile? |
Din cate stiu nu-s ale lui luate cu banutii lui, sunt ale familiei, dar atata vreme cat poate conduce oricare din ele cand vrea, ce mai conteaza ? :P
|
Cam multe masini \"ai\" sau are familia ta, daca te/va plictisesti/plictisiti de A4 sa ma anuntzi :)))))
|
topicul a fost redeschis la cererea initiatorului.
initiatorul are obligatia sa puna poze si detalii mai multe despre masinile lui . |
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning