![]() |
Conflict ...
Am un conflict cu tata in privinta unei masini noi .. Eu vreau un Ford Mondeo 2.2 TDCI sport SH din 2005 cu 74000 km. Masina e super ingrijita. Problema e ca tipu e cam zgarciob si tata e prea lenes sa se targuiasca cu el. Drept urmare el vrea un Logan MCV. Voi ce ziceti e sanatos la cap? P.S. Banii nu sunt asa o problema grava .. ambele ar fi leasing. |
Re: Conflict ...
loganul e o masina noua dei te bucuri de garantie,masina e noua,bla bla bla. insa ca posesor de logan...nu mi-as mai cumpara a 2-a oara o asa masina.
|
Quote:
Pai pacat ar fi sa iei un golan pt ca Fordu este net superior.:-P |
Nu incape comparatie , probabil te referi la Ford Mondeo Titanium X 2.2 TDCI 155 cp....piesa masinuta
|
are kitu de st pe ea... badeoooo baga niste poze ka doar ai:|
|
Fordu ink e in garantie, k tot a adus dexter vorba. Cat despre partea cu capu si eu zic tot k nu. Masina merge super bine. Am condus atat logan cat si fordu respectiv si desi are 2 ani si 74000 km merge mult mai bine.
Deocamdata nu pot sa uploadez pozele :sad:, nush ce se intampla, incerc maine dimineata. |
Pai si intr-o roata tot ar fi mers 2.2 TDCI ala mai bine ca 1.5 DCI :)
|
Ar fi mers .. dar .. 90% masina e abandonata. Azi am vazut contractul de leasing si se pare k tipu s-a pacalit cu leasingu in ultimu hal. De la 26000 E a ajuns la 37000. Si nici macar jumate nu e platita. Nu se merita. In seara asta se ocupa tata de calcule sa vada dak baga banii sau nu.
|
inseamna k isi bagase ala niste rate mici de tot..poate chiar un avans minuscul.. e posibil sa fi avut vreo cunostinta la banca si a facut o mica manevra sa plateasca relativ putin la inceput, leasing-ul fiind facut de la inceput cu intentia de a tine masina putin.. dreq stie
sau e prost pur si simplu |
Prost. M-am uitat atent pe contract, l-au fraierit aia de la Tiriac Leasing rau de tot.
|
Quote:
|
Quote:
|
badeo... panaaku ne-am plimbat noi ku duba:))) bn ar fi sa ne plimbam ku un rs... numa ka u esti kam nebun... :)))) mi-e sa nu mor
|
Quote:
|
da da sa mor io ti-ar placea... nu uit declaratiile de iubire: calcate-ar trenu sau dati-as foc sa te las sa arzi 2 min si sa dau ku sare pe u... 8-| :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:43. |
- Copyright 2026 4Tuning