Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Conflict ... (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/46280-conflict.html)

andrei.badea 16-07-07 00:45

Conflict ...

Am un conflict cu tata in privinta unei masini noi ..

Eu vreau un Ford Mondeo 2.2 TDCI sport SH din 2005 cu 74000 km. Masina e super ingrijita. Problema e ca tipu e cam zgarciob si tata e prea lenes sa se targuiasca cu el.
Drept urmare el vrea un Logan MCV.

Voi ce ziceti e sanatos la cap?

P.S. Banii nu sunt asa o problema grava .. ambele ar fi leasing.

dexter_20 16-07-07 01:29

Re: Conflict ...

loganul e o masina noua dei te bucuri de garantie,masina e noua,bla bla bla. insa ca posesor de logan...nu mi-as mai cumpara a 2-a oara o asa masina.

*-_Speed_-* 16-07-07 03:32

Quote:

Originally Posted by andrei.badea (Post 999456)
Am un conflict cu tata in privinta unei masini noi ..

Eu vreau un Ford Mondeo 2.2 TDCI sport SH din 2005 cu 74000 km. Masina e super ingrijita. Problema e ca tipu e cam zgarciob si tata e prea lenes sa se targuiasca cu el.
Drept urmare el vrea un Logan MCV.

Voi ce ziceti e sanatos la cap?

P.S. Banii nu sunt asa o problema grava .. ambele ar fi leasing.

Voi ce ziceti e sanatos la cap?-asta o fost tare =))=))=)) si raspunsu la intrebare este NU
Pai pacat ar fi sa iei un golan pt ca Fordu este net superior.:-P

Cosmin255 16-07-07 10:42

Nu incape comparatie , probabil te referi la Ford Mondeo Titanium X 2.2 TDCI 155 cp....piesa masinuta

22VIN 16-07-07 15:13

are kitu de st pe ea... badeoooo baga niste poze ka doar ai:|

andrei.badea 18-07-07 00:29

Fordu ink e in garantie, k tot a adus dexter vorba. Cat despre partea cu capu si eu zic tot k nu. Masina merge super bine. Am condus atat logan cat si fordu respectiv si desi are 2 ani si 74000 km merge mult mai bine.
Deocamdata nu pot sa uploadez pozele :sad:, nush ce se intampla, incerc maine dimineata.

Cosmin255 18-07-07 15:06

Pai si intr-o roata tot ar fi mers 2.2 TDCI ala mai bine ca 1.5 DCI :)

andrei.badea 20-07-07 16:44

Ar fi mers .. dar .. 90% masina e abandonata. Azi am vazut contractul de leasing si se pare k tipu s-a pacalit cu leasingu in ultimu hal. De la 26000 E a ajuns la 37000. Si nici macar jumate nu e platita. Nu se merita. In seara asta se ocupa tata de calcule sa vada dak baga banii sau nu.

sebaaa 20-07-07 17:12

inseamna k isi bagase ala niste rate mici de tot..poate chiar un avans minuscul.. e posibil sa fi avut vreo cunostinta la banca si a facut o mica manevra sa plateasca relativ putin la inceput, leasing-ul fiind facut de la inceput cu intentia de a tine masina putin.. dreq stie
sau e prost pur si simplu

andrei.badea 20-07-07 17:55

Prost. M-am uitat atent pe contract, l-au fraierit aia de la Tiriac Leasing rau de tot.

RA_2fast4u 24-07-07 20:02

Quote:

Originally Posted by andrei.badea (Post 1007135)
Prost. M-am uitat atent pe contract, l-au fraierit aia de la Tiriac Leasing rau de tot.

si in cati bani iti iese fordul acuma? daca e titanium x.. good dam.. nu poti sa compari asa ceva.. cu un mcv... totusi.. poate vorbesc si obiectiv, dar si eu m-am aflat in aceeasi situatie.. logan.. mondeo.. mondeo.. logan !! FATHER ARE U MAD?? ... a .. and we got the mondeo :))

andrei.badea 24-07-07 20:26

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1012040)
si in cati bani iti iese fordul acuma? daca e titanium x.. good dam.. nu poti sa compari asa ceva.. cu un mcv... totusi.. poate vorbesc si obiectiv, dar si eu m-am aflat in aceeasi situatie.. logan.. mondeo.. mondeo.. logan !! FATHER ARE U MAD?? ... a .. and we got the mondeo :))

Este intradevar Titanium X. Insa iese mult prea scump, sa il achit integral ma costa aproape 20000E iar masina noua a costat 22000E. In rate ma duce muult mai mult. Nu se merita. Cat despre MCV .. crek l-am pacalit sa nu mai ia .. si i-am atras atentia in schimb la o octavia 2 rs :D. Ramane de vazut .. de cand cu canicula asta .. nici la vorba nu mai are chef sa stea .. da apoi sa alerge pe la dealeri si pe la banci sa se intereseze de masina.

22VIN 24-07-07 22:40

badeo... panaaku ne-am plimbat noi ku duba:))) bn ar fi sa ne plimbam ku un rs... numa ka u esti kam nebun... :)))) mi-e sa nu mor

andrei.badea 25-07-07 10:52

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1012324)
badeo... panaaku ne-am plimbat noi ku duba:))) bn ar fi sa ne plimbam ku un rs... numa ka u esti kam nebun... :)))) mi-e sa nu mor

Stai linistit k nici eu nu vreau sa mor:rolleyes2

22VIN 25-07-07 22:56

da da sa mor io ti-ar placea... nu uit declaratiile de iubire: calcate-ar trenu sau dati-as foc sa te las sa arzi 2 min si sa dau ku sare pe u... 8-| :)))

All times are GMT +2. The time now is 10:54.

- Copyright 2026 4Tuning