![]() |
Dilema
Vreau sa-mi cumpar o mashina din afara(preferabil) sau din tara.
Mi-am facut o lista cu ce a-si vrea sa-mi iau: *********************************************** Alfa Romeo 147 Alfa Romeo 156 Alfa Romeo GTV Alfa Romeo Spider *********************************************** Audi Cabrio Audi A3 Audi A4 *********************************************** BMW E36 320 >'94 150hp BMW 520 '97 150hp *********************************************** Ford Focus Ford Probe *********************************************** Honda Accord coupe Honda Civic coupe (underground) Honda Prelude *********************************************** Hyundai Coupe *********************************************** Mazda Mx-5 *********************************************** Mitsubishi Eclipse 2000 *********************************************** Nissan 200sx Nissan 240sx Nissan 300zx Nissan Silvia *********************************************** Opel Calibra 4x4 Opel Vectra 4x4 Opel Vectra model dupa 96 *********************************************** Peugeot 406 coupe *********************************************** Renault Megane hatchback *********************************************** Saab 9-3 2.0i turbo 185hp Saab 9-5 2.0 150hp *********************************************** Seat Leon >100hp Seat Toledo >100hp *********************************************** Skoda Octavia >90cp *********************************************** Subaru Impreza 2.0 4WD GL Season 116hp *********************************************** Toyota Celica '93 105hp *********************************************** Volvo S40 116hp *********************************************** VW Corrado 1.8 G60 160hp VW Golf IV >90hp VW Passat >90hp |
Re: Dilema
Nici O Recomandare !?
|
Quote:
Prea multe,avind capacitati si filozofii complet diferite;poate daca te-ai fixa asupra citorva. |
dupa ce k sunt multe , nici nu se afla in aceeasi zona cand vine vb de $ ..
mai gandeste-te si vezi sa ramana max 1 masina in fiecare casuta din aia de kre ai facut tu.. sau macar una de la o marca..sa ramana vreo 3-4 si vedem dupa aia |
sunt asa de multe in lista ta ca de fapt nu cred ca ai sa iti iei vreodata sai nu ai sa te decizi vreodata in privinta unei masini
|
eu a-si vrea una coupe si cu tractiune spate, dar am vazut pe mobile.de preturi bune la aceste mashini.
sincer cred ca 5-6 din cele enumerate mai sus cred ca m-i s-ar potrivi mai bine. |
Acum Depinde De Ce Vrei Tu Sa Fcai Cu Masina Sau Pt Ce O Cumperi
|
Alfa Romeo GTV
BMW E36 320 >'94 150hp Ford Probe Honda Civic coupe (underground) Honda Prelude Mitsubishi Eclipse 2000 Opel Calibra 4x4 VW Corrado 1.8 G60 160hp VW Golf IV >90hp am mai micsorat lista :) |
Quote:
P.S. "golf" :)) |
Quote:
|
Quote:
Atunci scoti imediat din lista Golf si E36. Corrado si Calibra sint de asemenea destule,nimic deosebit... Civic ,seria veche nu atrage prea mult...Ar mai ramine GTV,Eclipse (care serie?),Prelude si Probe,toate masini deosebite,tunabile si motoare de exceptie. |
eclipse 2000 pare o alegere buna pt. ce vrei de la masina
|
spune si tu cati bani ai!
un prelude il gasesti dincolo pe la vreo 4000 unu chiar ok(eu ma gandesc ca nu ultima generatie de prelude ci anterioara.. pentru ca ultima nu mi se pare deosebita.. dar ma rog) iar un eclipse 2000 sub vreo 5000-6000 nu prea ai ce sa te uiti la el |
sincer, cred ca m-am pripit spunand ""nu vreau sa am o mashina care sa fie gasita in orice sat din orice comuna.'""
oricum ce am ales de pe mobile.de sau mai bine spus ce ce a-si vrea eu de la o mashina cumparata de afara ar fi euro 3 si motor maxim de 2l eventual 2.2 honda probe model '92 ca asta nou e belea si e prea scump cu taxe si drum ma ajunge vreo 8 mii |
corrado am gasit cu 3800
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning