![]() |
9 septembrie raliu vtm amatori hunedoara
ceva raiseri ? :D traseul ii pe ghelari ucare
|
Re: 9 septembrie raliu vtm amatori hunedoara
oai da de ce ai facut 2 thread-uri ? :D
|
fara sa vreau da mere bine erde esu asta ii de vis sau de la forum..mana mea stanga stie;))
|
Da mai multe detalii,cine organizeaza catzi km,de unde pana unde etc. ,pacat ca drumu ala e cam varza,dar alt drum pentru asa ceva nu cred ca mai avem.
|
Quote:
|
stai loeb ca nici eu nu stiu mai multe .. stai fara griji ca ii destul de bun drumu , cam ult praf in curbe dar in rest ii brici , lor ales acol cai urcare si ii mult mai sigur pentru ashtia fara sexperienta
|
nici daca ar amana ashtia raliu pana in 2010 nu ar avea bad guyu 10.000 km :))
|
pai sub 150 de horsi nu merge?
|
nu conteaza cati cai ai sau ce mashina ai :D
|
Quote:
Eh lasa ca Raul acuma macar o inceput si de bine de rau face. Oricum pe langa mine suntetzi mici copii ca vretzi sau nu sa acceptatzi :). Va rog nu va ofticatzi,va dau eu un suc cand ne intalnim,promit. Gata cu gluma,daca pana atunci imi fac fullcasco particip :). Dar nu prea sunt detalii,dupa cum intrebam mai devreme,cine cand cum etc. |
ce am inceput eu ? sa fac km ? aolele uite facem pariu ca eu la ursuletz am km mai multi de cat ai tu m . ashtept sa dai sucu:D
|
Quote:
Bine daca tu zici...te cred :),nu are rost sa mai polemizez :) cu voi ca oricum nu ajungem la nici un consens. Sucu vil dau ca v-atzi ofticat :). |
acum miam dat eu seama cum de ai tu atatea posturi =)) nai ceas, si la mai bine
|
Quote:
In fine tu zi acolo de concurs,ca nu prea ai dat multe detalii,de fapt aproape deloc. Zi-ne si noua cine tzi-a zis sau de unde ai aflat? |
Ba iara incepeti cu povesti de adormit copii cu kilometri si experienta....dak ma apuc sa fac curat pe topicu asta creca 3 posturi raman intregi :p ...
Abtinetiva si voi pt mess cu discutiile astea inutile de mistocareala :evil_laug :bat: Gluma e gluma da' e destul... Asteptam detali mai multe despre eveniment!!! Serios acuma!!! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning