Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Sunteti de acord cu noul loc de intalnire? (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/46064-sunteti-acord-noul-loc-intalnire.html)

Ali_ump 13-07-07 14:55

Sunteti de acord cu noul loc de intalnire?

Am gasit un loc unde am putea desfasura intalnirile de Vineri seara si anume parcarea de la punteam de la Strand ...din cate stiu e destul de incapatoare ...acolo nu deranjam pe nimeni ..putem da drumul la o muzica ...tura un motor...
Acum ramane si la aprecierea voastra daca schimbam sau nu locul de intalnire asa ca votati pro sau contra:!:

CristiSandescu 13-07-07 14:56

Re: Sunteti de acord cu noul loc de intalnire?

din partea mea e ok si nush de ce altii nu ar fi de aceeasi parere cu mine...PRO ;)

Ali_ump 13-07-07 14:57

Quote:

Originally Posted by CristiSandescu (Post 995775)
din partea mea e ok si nush de ce altii nu ar fi de aceeasi parere cu mine...PRO ;)

Ai si sus ...unde poti vota...;)

CristiSandescu 13-07-07 15:01

ms pt info ;) ;) :D

ByAlin 13-07-07 18:23

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 995772)
Am gasit un loc unde am putea desfasura intalnirile de Vineri seara si anume parcarea de la punteam de la Strand ...din cate stiu e destul de incapatoare ...acolo nu deranjam pe nimeni ..putem da drumul la o muzica ...tura un motor...
Acum ramane si la aprecierea voastra daca schimbam sau nu locul de intalnire asa ca votati pro sau contra:!:

problema e ca nu toti pot ajunge in parcare din cauza drumului(mai ales dupa ce treci calea ferata):rolleyes2

Ali_ump 13-07-07 18:30

Johnson mi-a zis ca s-a remediat problema...sti ca are atelieru acolo ...si el asa mi-a zis ...dar mergem si vedem in seara asta

CristiSandescu 13-07-07 18:47

stati linistiti k nu moare nimeni dak trece o cale ferata si sunt cate gropi pe drum...

Ali_ump 14-07-07 14:26

Nu-i vb numai de asta ...drumu am inteles ca s-a reconditionat...si pana la urma ii vb de 2 sau 3 sute de m de mers....iar acolo ne putem desfasura cum trebuie ca nu deranjam pe nimeni ...in centru garda cand trece se uita urat tot timpu

nt98adu 14-07-07 22:33

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 996084)
problema e ca nu toti pot ajunge in parcare din cauza drumului(mai ales dupa ce treci calea ferata):rolleyes2

Man, da' ce spoilere asa joase ai de nu poti trece o amarata de cale ferata?:lol: Pai daca mergi spre Bacau, de aia de la Lilieci, poti trece?
Sa-mi fie cu iertare, dar din ce am vazut eu, nu sunt altii cu garda la sol foarte coborata.

Chiar si eu am mai ridicat noul spoiler, tocmai ca sa pot trece de calea ferata:lol: :lol: :lol: :lol:

nt98adu 14-07-07 22:35

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 997204)
Nu-i vb numai de asta ...drumu am inteles ca s-a reconditionat...si pana la urma ii vb de 2 sau 3 sute de m de mers....iar acolo ne putem desfasura cum trebuie ca nu deranjam pe nimeni ...in centru garda cand trece se uita urat tot timpu

Drumul e bun, poate prea bun, daca tinem cont de destinatia care o are.
Poti face multe de la bariera pana la hidrocentrala!:D

gun--- 14-07-07 22:44

din partea mea e ok :D
de obicei eu cam chiulesc de la intalniri dar sper de acum sa vin si eu mai des
E mai nasol cu portiunea de drum de la bariera ,mai ales pentru cei cu garda joasa :sad:
Ultima data cand am trecut pe acolo am atins!

VaLeX 14-07-07 23:33

-parerea mea nu cred ca va conta in vre'un fel intrucat nu am participat pana acum la nici o intalnire , poate dupa ce iau carnet.
-oricum am sa'mi spun si parerea : ar fi bine sa schimbati locatia de intalnire doar dac aveti conditii ; ma refer aici la spatiu , sa nu fie pb cu lumea din jur sau cu politia :)

numa bn!

GHICI 15-07-07 17:13

Sunt de acord cu erice loc ..... PLS PROPUNERE PT CEI MAI VECHI .... se ingroasa gluma tare cu liniutzele ... PROPUN SA SE INTERZICA CU DESAVARSIRE FILMAREA CU CELULARE APARATE FOTO ETC la liniutze.... eu nu vreau sa fiu vedeta si nici sa ma vad pe net ...ca sa aiba motiv garda sa ma intrebe daca am stingator , triunghi reflectorizant, trusa medicala..... etc.... daca se mai filmeaza de oricine orice eu vin de acum doar ca spectator.... scuze daca am suparat pe cineva cu propunerea

Ali_ump 16-07-07 12:29

Deci ar fi ok sa ne vedem acolo Vineri? ? Daca asa sa stiu sa anunt pe toata lumea

johnson 16-07-07 17:32

Acolo poate reusesc sa ajung si eu mai des...
Locul e ok, pana la proba contrarie, nu aveti motive de ingrijorare

All times are GMT +2. The time now is 18:08.

- Copyright 2026 4Tuning