![]() |
Rolls Royce Phantom
1 Attachment(s)
L-am vazut ieri pe Floreasca. La volan : Ioan Becali.
Bai nene, nu stiu daca l-ati vazut pe viu, dar eu am avut senzatia ca vine spre mine un truck american de 80 tone. :yikes: Masina: Rolls Royce Phantom - urmasa lui New Phantom din 1925 - motor in V cu 12 cilindri la 60 de grade, 4 valve per cilindru - 460 cp - lungimea 5,834 metri, latimea 1,990 si inaltimea 1,632 metri - viteza maxima : 240 km/h - 0 la 100 km/h : 5,7 secunde. |
...consum: NELIMITAT :P
|
mai era un topic pe aici undeva despre masina asta..
|
O fi fost unu' despre rr phantom! Dar nu'l mai gasesc!
Asta e diferit : este despre rr phantom + IB la volan! :twisted: |
mai bine facei unu doar cu beccali :lol: era mult mai interesant 8)
|
.
e ... asta se poate numi masina :D
am mai vazut unul alb perla pe bucuresti constanta... un unchias la volan cu baba linga el fix pe 200 statea (condus prudent) p.s. crede cineva ca mai conteaza cat consuma? |
consum necunoscut:P:P peste 20 parerea mea
|
cine are o asa masina nu cred ca se mai gandeste la consum..la ce confort iti ofera... :lol:
|
asta nu e masina sa o conduci...
e masina sa stai in spate si sa ii simti comfortul |
L-am vazut si eu de vreo 2 ori. Imensa masina :shock: E superba
P.S.: Asa este, e masina de stat in spate |
stiati ca exitsta google dadeati si voi un search da voi nu sa faceti multe posturi rollsu mananca 24,5/100 asta cred ca e minim :P
|
daca este dat acolo un consum inseamna ca este cel mediu
|
Re:
Quote:
Hahahahaha..cine vorbseshte de posturi aiurea..chiar regele neincoronat al offtopic-ului ontopic :D : Personal prefer masinile sportive..asta imi inspira aere de \"rich bastard\" |
Bah, ideea e ca atunci cand te intalnesti cu masina asta pe strasse, ai un sentiment de inferioritate, indiferent ce ai conduce. Eu m-am consolat cu ideea ca il fac la consum... :twisted:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning