![]() |
Scoala de soferi
ma gandeam sa va cer o parere , unde sa fac scoala de soferi ( doar B`ul ma intereseaza ) ...la ce firma ati facut? a fost bine? cum sunt instructorii ?..chestii din astea ...astept parerile voastre + argumente ..10x
|
Re: Scoala de soferi
eu am facut la Solencar Driving, pe un logan...a fost totul ok...instructorul super de treaba... am invatat foarte multe cu el (mai ales la parcari;) ).
|
Io nu am facut scoala aici ..deci nu am ce sa iti recomand din proprie experienta dar cred ca Domnu Paul ...are un Focus cu 4tuning :) e foarte ok si poti inv multe chestii
|
Acum 1 an ... la Dialiv pe un VW Bora break ... si cu un instructor de milioane .. dar din pacate, instructoru a murit cu o zi inainte sa dau examenu (Dzeu sa-l ierte) iar masina n-am mai vazut-o pe la Dialiv ...
|
aham ..de luna viitoare ma bag la o scoala de soferi si chiar nu stiu la care sa optez .. pt mine nu conteaza masina , conteaza intructorul sa pot invata ceva de la el ...inca mai am timp sa ma gandesc :)
|
Quote:
gasesti tu una din atatea... ;) |
Quote:
|
Quote:
o intrebare : s'a introdus legea in care se da si noaptea examenul? |
se zice optiunea .. nu obtiunea :)
|
Quote:
|
wa..nuj ce tot iti faci griji....cu scoala asta..cu examenele..alea alea..nu`i chiar asa d najpa precum pare..si dac ai da si noaptea care`i probl..?ai faruri:D
|
Quote:
- nu ma stresez, nici n-am inceput, insa vroiam sa aud niste pareri sa-mi fie mie cat mai usor , sa plece frate-miu (care nici n-a venit) si apoi "ma stresez" si cu carnetu ;) |
Daca se strica faru, tre sa asiguri cel putin pe ala de pe stanga .. sa mearga :) Stopu si faru de pe stanga .. daca nu reusesti, lasi masina pe camp si vii pe jos :D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning