Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Scoala de soferi (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/46016-scoala-soferi.html)

VaLeX 13-07-07 01:13

Scoala de soferi

ma gandeam sa va cer o parere , unde sa fac scoala de soferi ( doar B`ul ma intereseaza ) ...la ce firma ati facut? a fost bine? cum sunt instructorii ?..chestii din astea ...astept parerile voastre + argumente ..10x

valy_04TRR 13-07-07 08:30

Re: Scoala de soferi

eu am facut la Solencar Driving, pe un logan...a fost totul ok...instructorul super de treaba... am invatat foarte multe cu el (mai ales la parcari;) ).

Ali_ump 13-07-07 10:39

Io nu am facut scoala aici ..deci nu am ce sa iti recomand din proprie experienta dar cred ca Domnu Paul ...are un Focus cu 4tuning :) e foarte ok si poti inv multe chestii

Scarto 13-07-07 10:47

Acum 1 an ... la Dialiv pe un VW Bora break ... si cu un instructor de milioane .. dar din pacate, instructoru a murit cu o zi inainte sa dau examenu (Dzeu sa-l ierte) iar masina n-am mai vazut-o pe la Dialiv ...

VaLeX 13-07-07 12:54

aham ..de luna viitoare ma bag la o scoala de soferi si chiar nu stiu la care sa optez .. pt mine nu conteaza masina , conteaza intructorul sa pot invata ceva de la el ...inca mai am timp sa ma gandesc :)

valy_04TRR 14-07-07 00:29

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 995503)
aham ..de luna viitoare ma bag la o scoala de soferi si chiar nu stiu la care sa optez .. pt mine nu conteaza masina , conteaza intructorul sa pot invata ceva de la el ...inca mai am timp sa ma gandesc :)

ai destule variante de unde sa alegi...
gasesti tu una din atatea... ;)

buddy_lexx 14-07-07 20:04

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 995503)

eu ti-am zis cva in leg cu subiectu asta... ramane l decizia ta

VaLeX 14-07-07 21:31

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 997629)
eu ti-am zis cva in leg cu subiectu asta... ramane l decizia ta

da stiu..am sa merg sapt viitoare dac nu vine akasa..stii u cine.. si am sa ma interesez la mai multe sedii, sa vad ce si cum , am sa tin oricum si de parerea ta si de obtiunea sa fac cu acelasi instructor k si tine :D ..mai este timp :)

o intrebare : s'a introdus legea in care se da si noaptea examenul?

Scarto 16-07-07 11:33

se zice optiunea .. nu obtiunea :)

VaLeX 16-07-07 11:43

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 999964)
se zice optiunea .. nu obtiunea :)

mai greseste omu'...nu suntem perfecti :lol:

buddy_lexx 16-07-07 22:11

wa..nuj ce tot iti faci griji....cu scoala asta..cu examenele..alea alea..nu`i chiar asa d najpa precum pare..si dac ai da si noaptea care`i probl..?ai faruri:D

VaLeX 17-07-07 00:32

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1000975)
wa..nuj ce tot iti faci griji....cu scoala asta..cu examenele..alea alea..nu`i chiar asa d najpa precum pare..si dac ai da si noaptea care`i probl..?ai faruri:D

problema e urmatoarea : dac mi se strica faru ? ce fac?? :lol: :lol: merg cu bricheta scoasa pe geam ? :lol:
- nu ma stresez, nici n-am inceput, insa vroiam sa aud niste pareri sa-mi fie mie cat mai usor , sa plece frate-miu (care nici n-a venit) si apoi "ma stresez" si cu carnetu ;)

Scarto 17-07-07 09:38

Daca se strica faru, tre sa asiguri cel putin pe ala de pe stanga .. sa mearga :) Stopu si faru de pe stanga .. daca nu reusesti, lasi masina pe camp si vii pe jos :D

VaLeX 17-07-07 11:11

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1001599)
Daca se strica faru, tre sa asiguri cel putin pe ala de pe stanga .. sa mearga :) Stopu si faru de pe stanga .. daca nu reusesti, lasi masina pe camp si vii pe jos :D

fac si eo un pic de miscare de cativa km :lol: :lol:

buddy_lexx 17-07-07 20:51

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1001731)
fac si eo un pic de miscare de cativa km :lol: :lol:

tu sa fii sanatos wa:D asta`i imp...sa fii u sanatos si sa am eu bani..!

All times are GMT +2. The time now is 10:53.

- Copyright 2026 4Tuning