![]() |
Achizitionez laptopuri defecte,incomplete sau functionale
Achizitionez laptopuri defecte,incomplete sau functionale, de asemenea mai cumpar componente PC si laptop, tft, plasma….
astept oferte concrete aici si pe PM...nu veniti cu preturi exagerate....si nici cu tot felul de comentarii tel 0 7 2 8 6 8 1 8 9 8 Dan |
Re: Achizitionez laptopuri defecte,incomplete sau functionale
astept oferte
|
2 Attachment(s)
am un toshiba sa 20 - s 103 functionabil.....revin mai tarziu cu detalii..:-) dak stii modelu cam cat zici k face?
|
zi un pret....daca mi se pare ok il cumpar
|
"am un leptop - nu e al meu e al unui prieten care doreste sa il vanda..m-a rugat sa ii gasesc un cumparaor.
din cate imi aduc aminte leptopul are -hdd 40 gb ( s-ar putea sa aiba 80 dar nu sunt sigur) -procesot intel pentium 4 -dvd-rw -infrarosu -slot card -floppy disk conectat prin usb -porturi usb -ecaran 15" deocamdata atatea detalii pot sa iti dau deoarece atat imi aduc aminte, are mult mai multe dar nu mai stiu....dak mai vrei sa stii ceva intreaba-ma si iti voi raspunde!!! Prietenul meu inca nu este hotarat asupra unui pret asa k te rog sa imi zici cam cat ai da pe el. O zi buna !!! :-) |
cate vrei
am p1 , p2 p3 si p4 celeroane semproane si duroane in diferite configuratii spune ce te-ar interesa am si hdd-uri intre 5 si 80gb am floape cd-rw-uri dvd-rw-uri incarcatoare, baterii zi-mi ce vrei si cate vrei la pretul corect pot fi toate ale tale. alecs_rg id`u de mess |
|
www.pcmadd.com daca te intereseaza acele configuratii !
|
va rog veniti cu oferte concrete: model-configuratie-pret
|
Quote:
ai PM astep un raspuns |
man am si eu un hp jornada720. e un mini laptop las da pe 100 euro te intereseaza ?
|
Am un laptop Acer TravelMate 2300 cu hard schimbat la 80gb...cam cat ai da pe el?
|
incrcator Delta Electronics original de asus A 6000 pret 50 ron
placa wireless 50 ron DVD writer 150 ron toate de laptop Asus A 6000 care a fost dezmembrat |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/59103-piese-laptop-asus-6000-a.html |
dragos tocmai am vb la tel...astept raspuns din partea ta diseara
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning