![]() |
senzational?
1 Attachment(s)
|
Tare masina,pacat ca firma TVR nu prea e cunoscuta :( (este firma engleza,nu?)
|
pacat ca nu e la noi :)
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
sunt masini destul de putin vandute, mai exclusiviste 8) uite o poza si cu un TVR tucson: |
primu zici ca e bat-mobil
nu mi-ar placea unu dinala in romania ca m-ar durea inima sa dau cu ea in gropile noastre.... mai sanatoasa o dacie un cielo... asa se rupe intri cu ea in service si iti ia subtzire da cred ca la o asemnea bijuterie... si plus ca romanu nostru daca vede asa mashina zice ca e kitch ca asa e obishnuit... vede ceva mai frumos a asta e cunoscut de al meu asta si-a fauct mashina in vitan...asa am auzit ca zicea unu la curse de CTL cand l-am auzit sa il bat imi cer scuze de offtopic...in orice caz super tare mashina! |
TVR sta acum la mana unui miliardar rus, un pusti de 25 ani, deoarece e intr-o situatie jalnica. Ca de altfel si mai marele sau frate insular, Rover, care sta la mana chinezilor si mai nou a japonezilor. Supercar, adevarat, dar nu prea se vinde.
|
TVR are grave probleme de fiabilitate si calitate a fabricatiei. Modelele propuse difera putin intre ele, diferentindu-se la partea estetica. Pentru mai multe lamuriri, recomand citirea articolului semnat de Jeremy Clarkson din revista \"Top Gear\" de luna aceasta [nr. 2], articol bazat pe situatia firmei TVR :wink:
|
1 Attachment(s)
cascadorii cu Tim de la 5 gear cu TVR in America
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:55. |
- Copyright 2026 4Tuning