![]() |
Virtual Tuning 3D User Group
dupa cum bine stiti (unii din voi) sa ma facut un user group de vt "Virtual Tuning 3D " special pt cei care fac VT 3D
evident ca sa intrii in grup trebuie sa faci 3d am sa enumar eu pe cei care pot da deja join fara proba .... Ruver cris_max slepy_85 ad1 frost_dani (poti da si tu join dar va trebui sa fi putin mai activ ca sa ramai in grup pt ca am observat ca nu prea ai mai dat semne de viata pe la 3D) in cazu in care am uitat pe cineva care merita sa intre anuntati-ma pt ceilalti care vor sa intre trebuie sa ne prezinte o lucrare si in functie de calitatea ei hotaram daca intra sau nu .... |
Re: Virtual Tuning 3D User Group
Am vorbit cu zoliat si acum pot sa vada si cei de la 3d sectiunea privata de la virtual tuning .... :D
|
nu cumva ai uitat pe cineva ??? :-P
membri Virtual Tuning 3D 1.GRIGO 2.Slepy_85 3.frost_dany 4.cris_max ????:???:???: |
Quote:
daca vreau si eu sa intru , ce anvergura trebuie sa aiba lucrarea? si trebuie neaparat sa fie ceva auto-moto ? |
ruvarel ia uitate mai atent nu cumva esti primu ...... cum sa te uit ...
@me_high .... da trebuie sa fie auto moto o data ce se numeste Virtual Tuning 3D .... si lucrarea trebuie sa fie destu de bunicica |
eream eu mai noob si nu stiam ca trebuie sa dau join :P sry
|
salut. Ce tre sa fac sa intru si eu in grupu asta?
|
cum spune grigo mai sus daca citeai cu atentie
Quote:
|
Ce benefici si responsabilitati au membri virtual tuning 3d?
|
benefici....?
pai ce beneficii sa ai .... poti sa vezi o sectiune privata a forumului.... responsabilitati ..... sa faci lucrari ...... ..... |
man vezi ca la mine e frost_dani nu cu y :))
rezlovat ... |
sa se termine concursu asta
si anuntam cativa care pot da join la grup :D |
Cipriany ... .poti da join la grup
|
Multumesc, cum dau join?
User Cp -> Miscellaneous -> Group Member Ship(parca asa se scria :rolleyes2 ) dupa care cauti grupul Virtual Tuning 3d si ii dai join |
eu intru?? cu bmw??
bmwu e30 de la 4tuningdays |
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning