![]() |
Orice Masina La Comanda Din State
Pot sa aduc orice masina din state la comanda , cele mai mici preturi. Se poate aduce (BMW X5 , BMW SERIA 3 , NISSAN , FORD , INFINITI , MERCEDES ML , PORSCHE CAYENNE). LIVRARE 4-5 saptamini.
|
Re: Orice Masina La Comanda Din State
pana in 15,000 $ ce poti aduce?
|
cu toate taxele sau $15000 + taxe ? Ce an minim ?
|
cu toate taxele,2003
|
intrebare.
pe site am gasit la pret vanzare Civic Si with Summer Tires: Manual Transmission $21,2901 MSRP excluding tax, license, registration, $595.00 destination charge and options la cat ma duce sa o am pe teritoriul romaniei? inmatriculata. adica vreau sa stiu daca platesc aoclo acel tax si apoi tva la noi, sau doar tva la noi ca e exportata de la ei. poti sa imi dai pe privat. merci. chiar ma intereseaza. |
La cat m-ar duce un Infiniti Fx45 cu totul ? Astept raspuns. Multumesc.
|
UP...........
|
up...................
|
up.............
|
cat ar fi de trimis un SRT4 din canada/america in romania? un prieten de al meu vreau unu, si pot sa-i gasesc eu unu aici, si sa-l conduc pana pe coasta de est oriunde pentru drop off...
|
din canada nu stiu. din ny undeva in jur de 800 pina in germania. + 2% din pretul masinii pt asigurare de transport
|
foarte interesant... m-ar interesa destul de serios pentru la vara si nu ma deranjeaza sa o conduc pana in NY...
daca nu te superi ca intreb, ai niste referinte ceva sau un website ca sa fim siguri ca esti serios? scuze, nu vreau sa te jignesc sprin astra in vreun fel |
5 Attachment(s)
am site dar nu e facut nimic la el. m-am apucat dar mi-a fost cam lene . astea sint citeva din masinile care le-am adus + inca 2 BMW 325 2006 care sint pe vapor. Iar decit sa conduci masina pina la NY este mai simplu si mai ieftin sa o ridice o companie de shipping de la tine si sa o duca la terminal asta depinde si unde stai tu in canada.
|
Un motor poti aduce de toyota celica 3s-gte poti aduce de acolo ? si la ce bani
|
in principiu da se poate aduce. dar trebuie sa ma interesez de transport.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning