![]() |
toba sport
care stie...dak imi pun o toba sport cu cat imi mareste puterea motorului?scoate un sunet ceva ami periculos:D....tinand cont k am vectra b 2001 dti 2000cc..ms si poate imi dati niste ideei niste preturi modele care sa plac mai mult etc...ms anticipat
|
Re: toba sport
e cam degeaba...de sunat nu suna mai minunat...putin o face sa sune mai ragusit...totusi...e posibil sa innegresti bara spate rau de tot...
|
ok ms...in cazul asta o las blata:(
|
ai gasit omu potrivit sa te dezamageasca ...... eu te as sfatui sa pui o toba sport chiar toata galeria si mai vbim dupa :D si daca nu ai nici o satisfactie sa ma injuri pe mine :)) bafta
|
adevarul este ca nu prA AI CE SUNET SA SCOTI DIN 2000 DTI
|
va ms pt respunsuri...:D dar deocamdata mi s-a stricat turbina..:((
|
pot din propria experienta ca nu vei avea putere din finala,ci doar zgomot:peace::peace::peace: .daca vrei si putere si zgomot filtru aer sport cu carcasa de carbon si tubulatura de 100mm+o evacuare completa,serisori,fara catalizator,....
|
si mai bine, daca vrei putere fa-ti turbina, mai strange niste bani si pune-ti un soft ;)
|
La Diezel nu prea ai ce sa faci,ca sunet nu scoate ca o masina pe benzina.
Vorba colegului mai sus mai bine pui o turbina daca vrei puteresi daca tot vrei si sunet pune un CD cu sunetul unui motor :) |
Se poate si cai si galagie numai sa vrei
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning