![]() |
motoare noi....
sal...am si eu o intrebare .....nu sa ridicat legea aia cu serii de motor si de sasiu ...k ma bate gandu sa pun alt motor....mai performant...
|
Re: motoare noi....
Quote:
ca ma intereseaza si p mine... |
bai nu stiu deocamdata ....dar am niste cunostinte prin politie...si o sa intreb....mie mia starnit interesu...cand vorbeam cu niste prieteni care spuneau ca sa ridicat legea....si vreau sa ma conving...
|
apropo .. de schimbat motorul ....am un passat 2001 1.6 pe benzina .... daca s-ar putea schimba pe motorina, ce costuri ar implica? este rentabil? sau mai bine schimb masina?? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
....partea proasta e ca abia mi-am cumparat-o si in oras in conditii normale d condus imi ia 9% (dupa cum arata comp de bord) ...... oricum daca are cineva vreun' manual .....pt passat 2001-2006, motor de 1.6, 8v, 75kw, as ruga sa ma contacteze (YM: emy_c33 ) sau sa posteze un link ....nu prea am gasit detalii despre montorizarea asta ...si nici vreun review notabil (maidegraba inexistent) ...sa zic asa....
Va multumesc anticipat!!!! |
Quote:
si al meu cam pe acolo consuma, in conditii normale 8-9% si motor de 1,8 55 kw |
| All times are GMT +2. The time now is 08:18. |
- Copyright 2026 4Tuning