![]() |
cumpar cauciucuri
195 / 45 sau 40 / ZR15...sh nu e problema
|
Re: cumpar cauciucuri
hai fratilor nimik...makr indrumatima und sa ma duc:((
|
195/50/15 dak vrei te pot ajuta
|
195 45 15 800 ron 4buc ca noi
|
:))...la banii astia ma duc si imi cumpar jentii cu tot cu cauciuce
|
hai fratilor....:|
|
820ron(nu vand eu :) ) Marangoni Zeta Linea profil V 195/50/r15 noi in magazin. Recomand !
|
cred k nu prea stiti sa cititi....am spus cu talonu' de 45 sau 40...care parte nu intelegeti
|
Ba cred ca stim sa citim, ia-le ca pe niste sfaturi . Dimensiunea care o vrei tu nu e una tocmai comuna de aceea ti-am recomandat 50 . Gasesti 195/45/r15 de la 250ron buc(sava :) ) in sus, sa nu mai zic ca Marangoni zeta linea pe 195/45/r15 e 300ron/buc iar pe 195/50/r15 e doar 205ron .
NUmai bine! |
credema k stiu k e o dimensiune mai rar intalnita altfel nu mai puneam si aici pe forum pt k nu gasesc.si acum am 195/50/ZR15 si nu ma ajuta cu nimik...am crezut k poate stie pe undva und gasesc...no offence
|
None token.
Incearca pe la magazine, cu toate ca mi se par cam exagerate preturile practicate de ei ptr dim. alea, asta e. Mai sunt niste persoane pe forum care comercializeaza cauciucuri, daca nu ai vb deja nu strica sa arunci o intrebare. |
la magazine ai dreptate sunt sarite preturile si p forum kiar nu am gasit p nimeni sa imi aduc cva bun calitate pret...ms oricum
|
up....hai k vreu si eu cauciuce :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
- Copyright 2026 4Tuning