![]() |
ABT Audi AS5
4 Attachment(s)
ABT Audi AS5 AS5, sau altfel spus, "proaspatul" Audi A5 modificat de cei de la ABT Sportsline. |
Re: ABT Audi AS5
Frumos body-kit-u se potriveste pe masina vopseaua e draguta aia pe alb si negru..
|
A5-ul vine ca raspuns la noile 330 si 335 coupe de la bmw. Motoarele de pe a5 te ajuta sa alegi bmw fara sa stai pe ganduri. Tbuia un motor nou pe A5.. ceva mai performant . ca sa ajungi la 300 cp cu a5 tb sa schimbi turbo , 335 ii are stock + k 6L-ul twin-turbo de la bmw e mult peste 3.2 fsi v6 de la audi (cel mai mare motor disponibil pe a5 )
|
Arata marfa pe alb si negru,e prea tare masina.:-)
|
E adevarata rau masina.
|
super masina..:D
|
[QUOTE=B.D.;989270]A5-ul vine ca raspuns la noile 330 si 335 coupe de la bmw. Motoarele de pe a5 te ajuta sa alegi bmw fara sa stai pe ganduri. Tbuia un motor nou pe A5.. ceva mai performant . ca sa ajungi la 300 cp cu a5 tb sa schimbi turbo , 335 ii are stock + k 6L-ul twin-turbo de la bmw e mult peste 3.2 fsi v6 de la audi (cel mai mare motor disponibil pe a5 )[/QUOTE
Daca ti-ai fi facut lectiile ai fi aflat ca exista deja varianta denumita "4.2 Quattro S5" , echipata cu binecunoscutul V8 de 4.2 l care aici dezvolta 353 CP si 440 NM.Performantele sunt "modeste"...de la 0 la 100 km/h :5,1 s si viteza maxima limitata elctronic 250 km/h (335 i :0-100 km/h in 5,5 s) .De dieselul de 3.0 TDI toata presa a scris ca da cu adevarat lectii atat lui 330 d coupe, cat si lui CLK 320 CDI, eu zic ca le rupe, il bate chiar si pe 335 d...Imi pare rau ca esti fan BMW, eu nu sunt fan Audi, dar A5 deja da lectii fiind stock, nu mai vorbim de varianta moificata de ABT.Cand va aparea RS5 va fi o mare lupta cu noul BMW M3. |
arata intr-un anume fel mashina asta :X
|
f frumos. ...da super pe a5 si jentile criminale ....tuning premium .....
|
[QUOTE=speedster;990458]
Quote:
Ca bine ai mai zis-o!:D taman aia voiam sa scriu si eu. ma, p forumurile 4tuning sunt o ramada care cred ca bmw is the best of the best... ca bmw au cele mai tari motoare...etc..etc. de aia compara m5-ul asta nou cu s6-ele... ca daca l-ar pune cu rs6 dreq l-ar lua;)) :rolleyes2 ;) |
nemtii au facut test m5 2006 vs rs4 2006 ... in toate conditiile si toate tipruile de teste.. intr-adevar... m5-ul are m mlti cai.. dar la electronice e praf... daca incerci sa-l folosesti in felul in care a fost el proiectat sa fie folosit ti se aprind toate butoanele care nu tb dupa cateva minute. in rest rs4 l-a mancat de viu.. si e aiurea sa compari m5-ul nou cu rs4 sau cu s6.. tb sa-l compari cu rivalul lui.. rs6. care daca astea mai mici ia-ua dat nana... ala ce o sa faca?:) eo zic sa nu mai laudati bmw atat... ca si la calitate din orice pct de vedere sunt mult sub nivelul audi.. da, au motoarele mai puternice decat audi.. credeti ca audi n-ar putea scoate mai multa putere decat bmw din motoare de ac capacitate cilndrica? nu vor.. au ei un motiv bine intemeiat:) ;) au demonstrat-o de-a lungul timpului... audi quattro, r10... si multe altele..
|
f tare combinatie pe alb shy negru , cealalta nu imi place
|
[QUOTE=speedster;990458]
Quote:
|
Quote:
Quote:
Si-apoi cum naibi RS4 sa "mamance de viu" M5-ul E60 cand el "mananca bataie" de la vechiul M5 E39!! P.S.-In curand acest forum se va numi "Volkswagen-Audi Forum"......Nu sunt un fan BMW dar cand vad cate prostii se scriu p-aici cred ca o sa devin!!!:lol: |
Masina e criminala oricum dar ai sta bine si cu acest kit...interesante combinatiile de culori si jantele sunt chiar frumoase...ce sa mai zicem de marirea puterii la 300 hp?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning