![]() |
Audi A6 Fara inima
Am un audi a6 din 2000 cu motor de 2.5 v6 tipul motorului fiind AKE.
Daca stie cineva sau are cineva idee de ce nu are pic de vlaga? E drept ca nu am fost nicaieri cu ea doar la un tester care nu mi-a dezvaluit nici o neregula. temperatura apei nu creste la 90 decat cand e f cald simerg prin oras dar aici cred ca e termostatul. Problema care ma doare cel mai tare este ca nu are vlaga mai deloc. Astept recomandari sau daca cineva a mai patit sau intalnit defectul as aprecia mult ceva informatii. multumesc |
Re: Audi A6 Fara inima
pot fi mai multe cauze.ai fost cu ea sa o verifici pe tester?problema poate fi de la filtrele de aer si motorina,debitmetru aer,furtun presiune turbo sau chiar turbo(ultima sper sa nu fie ca e cea mai costisitoare).verific-o pe tester si vezi daca intra aer suficient sau daca turbina functioneaza in parametri si o sa descoperi cauza.multa bafta!
|
hah hahahahah...nu are vlaga?:)) ia-ti logan!!!
|
I-am schimbat turbina, debitmetru de aer si tot ce se numeste filtru, fiule. SI te fac oricum ar fi fost ea. Si cu vlaga si fara. Pup Loganul tau
|
Omu se referea la modul ca sa vezi la logan lipsa de vlaga,in nici un caz ca ar fi avion loganul.
|
fiecare intelege ce vrea...insa el compara audi cu logan:)) pup audi tau:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:24. |
- Copyright 2026 4Tuning