![]() |
[Vand]: Subwoofer + Incinta
3 Attachment(s)
Difuzor: JBL P1222
------------------ Putere: 400w rms (1200 max) SPL: 97 dB Impedanta: 2 x 2 ohmi (1 sau 4 ohmi) Diametru: 30cm Diametru total: 38cm Predare cu toate manualele si garantiile aferente (daca se vrea pot da si cutia difuzorului) Incinta: PAL (grosime 2cm), Mochetata (detaliile lasa putin de dorit), Masuri: Latime - 50cm, Lungime - 56cm, Inaltime 43cm. Litrajul actual: 100L cu port de 277mm (recomandat de producator pentru frecvente foarte joase) Litrajul minim (pentru functionare la parametrii normali): 48L ----------------------------------------------------------------- Observatii: Difuzorul are 1 luna de functionare, prezinta certificat de garantie valabil si este in stare perfecta (functionare, aspect), iar incinta se poate reface in functie de masina viitorului proprietar. Preturile de ma jos sunt pentru produse NOI: Difuzor: 4.900.000 ROL Incinta: 3.000.000 ROL Avand in vedere ca nu au mai mult de o luna de functionare (se face proba + verificare garantie), pretul meu este de 6.500.000 pentru ambele (NEDISCUTABIL si FARA SCHIMBURI) P.S. Carcotasii sa se abtina (conform regulilor sectiunii). P.P.S. Produsul se poate verifica cu google pentru mai multe detalii (dimensiuni, T/S, poze etc.) Contact: -------- Y!Messenger: poweredbysparco E-Mail: [email protected] |
Re: [Vand]: Subwoofer + Incinta
Nu te supara dar preturile sunt umflate la maxim. Dif e cu 30 ron mai scump decat nou si incinta arata jalnic ptr 3 mil. Scuza-ma dar asta e adevarul.
|
Quote:
Rog moderatorul sectiunii sa ia masuri atat pentru acest thread cat si pentru user. |
Si daca te uiti mai bine scrie clar PRETURI PENTRU PRODUSE NOI = atat
iar mai jos "pretul meu este de 6.500.000 pentru ambele" |
ok, am inteles. imi cer scuze.
|
Quote:
|
up... am schimbat incinta.. este mult mai mica.. pe compresie... pret nou: 450 RON sau schimb + diferenta din partea mea cu Pioneer 3004SPL... Difuzorul are 1 luna si ceva de folosire in regim normal + garantie + cutie etc.
|
salut..ma intereseaza doar difuzorul..incinta am..zi-mi te rog un pret pt el..ms
|
Quote:
|
imi spui si mie te rog cum este calculata incinta..cati litri are..?..
|
Quote:
|
poate raspunzi si la telefon, ca sunt interesat:D sau da-mi tu un tel 0721.204.915
|
1 Attachment(s)
Anunt inca valabil.
Cutia pe compresie are urmatoarele masuri Latime = 43 Lungime = 30 Inaltime = 40 N-are mocheta si nici port (direct firele - care nu afecteaza calitatea/performanta - acestea fiind etansate pe interior) Poza mai jos (cam neclara dar e singura) Pret final 4.200.000 ROL (1 luna si ceva de functionare in regim ok + garantii etc) |
Topic Closed. Sold!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning