![]() |
4TuningFever
Vreau sa stiu cei din constanta care suntetzi dispus la impartzit flyere in mamaia in saptamana evenimentului , rog maxima seriozitate. Si fara off topic.
|
Re: 4TuningFever
cam ce nr de flyere ar trebuii sa impartim fiecare si cat timp ? ...multumesc ..
|
Deci noi am vrea sa impartim de Luni pana Vineri si vor fii un numar exact de flyere pe zii dar nu itzi pot spune acuma exact.
|
aha ....si nu e posibil sa se poata imparti si o zi da una nu k yo vas ajuta da sunt de munk ........dak e posibil cu toat placerea ...multumesc de raspuns .....
|
Trimitemi id tau si vb pe mess. Hai sa facem treaba
|
phelina_onu
|
ma bag si eu daca e ... n'am nimic de pierdut ...
|
va ajut shi eu!
|
dak merge si o zi cu o zi va ajut si yo ..makar akolo un nr mai mic .....
|
Sunt in fiecare seara prin satul de vacanta, daca aveti nevoie va ajut cu impartitul fluturasilor, dati-mi un pm :)
|
Nu am aprobare in satul de vacantza, daca ai tu vreo terasa unde pot impatzi da dar asa nu am cum.
|
eu lucrez in mamia la terasa .........dak e va pot ajuta ..dar acum fara nici un fel de misto sa va duceti sa impartiti neaparat si in parcare la rex.......k poate ne trezim cu vreo cateva slruri pe akolo ......
|
onu ... ganditi-va si la nishte afishe care se pot proptii pe mashini ;)
|
Iti trebuie aprobare ca sa dai niste flyere? Pe asta chiar n-o stiam. N-am terasa
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning