Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   BMW tuning (https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning.html)
-   -   pt totzi cei care sunt MORTI dupa CTL MDV si GAJ (https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning/4548-pt-totzi-morti-ctl-mdv-gaj.html)

blowwind 06-04-05 19:01

pt totzi cei care sunt MORTI dupa CTL MDV si GAJ

1 Attachment(s)
Bah...parerea mea este ca din acestea 3 doar CTL`ul se remarca...este facut cat de cat cu gust...Despre MDV pot spune ca are un paintjob ORIBIL si GAJ`ul la fel!!!la GAJ jentile sunt oribile si body kitul (in proportie de 80%) la fel!! si acele 6 tevi sunt de tot ***`ul :) in plus MDV are un interior care dupa gusturile mele este prea Pompos sa`i zic.. :) prea extravagant a zis cineva!! CTL`ul e singurul care a reusit sa mentina o linie \"cool\" :) nu zic ca e perfect...are si el cateva...personal nu`mi place culoarea de la interior...si consider ca acel \"GPS\" (nu cred ca este GPS MA REPET NU SUNT SIGUR!!!..pe piata exista PAD`uri ce au instalat un progrram cu harta romania detaliata :) )nu vreau sa supar pe nimeni dar asta este parerea mea :)

P.S. am un filmuletz cu un BMW Seria 3 care arata bestial fara 17 culori sau 20 de tevi de esapament...sau cine stie ce alte tampenii!!! SIMPLU SI CU GUST !!!!!!

ASTEPT PARERILE VOASTRE!!!

synkro 06-04-05 19:41

pune si tu filmul ca sa putem sa-l vedem. ce ai pus tu are 0 bytes.

rttt_GIA 07-04-05 00:15

mie imi mere... are 12 mega si ceva da' nu vrea sa il deschida direct, are extensie MPE si a trebuit sa ii schimb extensia

blowwind 07-04-05 10:02

lol

nu stiu ce dreaq de probleme are cu extensia...la mine merge perfect...cand il incarc fara sa`l arhivez imi spune mpe..nu stiu ce sa zic :)

RaZvY_ 07-04-05 14:39

Eu care sunt nou pe aici ma intreb ce este GAJ, CTL si etc. Puneti ceva poze?

blowwind 07-04-05 16:26

9 Attachment(s)
Poze!!

blowwind 07-04-05 16:27

4 Attachment(s)
Poze!!

teddy 07-04-05 16:50

dupa CTL sunt morti multi, inclusiv eu.
MDV si GAJ nu am auzit sa fie masini care sa starneasca cine stie ce pasiuni, dupa mine sunt masini tipatoare... si atat.

GolfuletzS 07-04-05 17:49

mie imi place toate masinile :D [macar de ash avea una:P]

fiecare cu gusturile lui :P

bafta:P

CIKY_TUNING 08-04-05 14:05

super tari mashinile

ZooM-ZooM 08-04-05 22:12

parerea mea: in ctl s-au bagat multi bani,chiar f multi,dar a starnit si multa admiratie,cat si multa invidie.mi se pare o masina dusa un pic la extrem in interior...iar exteriorul e tare rau :) cel actual.inainte era mai simplutz,dar ea fain si atunci.
cat despre gaj si mdv....hm...gaj-ul vrea ceva inedit pt romania (usile de lambo),dar dadeau mult mai bine daca erau montat cum trebuie...(cine a fost la tuning show a vazut cum se zgaltzaie la fiecare miscare).din sonorizare se poate scoate muuuult mai mult...dar deh,e facuta de show masina,nu pt competitii de sunet.pacat de JBL-urile alea :);) mai e o chestie...CELE 6 TZEVI DE ESAPAMENT,care pe mine ma lasa rece...sau indignat un pic...putea sa puna 2 sau 4...DAR 6?!plus ca una era curata ca lacrima....ma rog...
mdv-ul...are un paint job de exceptie,ceea ce o scoate in evidenta,si un interior ingrijit. din pacate toata lumea era pe gaj (nu vad de ce) la show...
bafta si asteptam alte pareri....

aR99bMw 08-04-05 23:17

bla bla bla:)

mikkai 10-11-05 16:47

FRATE tevile alea !!!!! mama nici nu poti sa te uiti la ele.Proprietaru asculta manele cand merge cu masina aia?io asa cred.Ca sa fie pachetu complet.CTL frumos!SI ATAT PUNCT

TheMagicPenguin 14-11-05 19:28

Re: pt totzi cei care sunt MORTI dupa CTL MDV si GAJ

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
consider ca acel \"GPS\" (nu cred ca este GPS MA REPET NU SUNT SIGUR!!!..pe piata exista PAD`uri ce au instalat un progrram cu harta romania detaliata :) )nu vreau sa supar pe nimeni dar asta este parerea mea :)

din cate am vazut in pozele atasate mai sus masina are un PDA si acel \"GPS\" mie mi se pare k este DVD... sper k nu gresesc :D

blowwind 14-11-05 19:39

Re: pt totzi cei care sunt MORTI dupa CTL MDV si GAJ

Quote:

Originally Posted by \"TheMagicPenguin\"
Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
consider ca acel \"GPS\" (nu cred ca este GPS MA REPET NU SUNT SIGUR!!!..pe piata exista PAD`uri ce au instalat un progrram cu harta romania detaliata :) )nu vreau sa supar pe nimeni dar asta este parerea mea :)

din cate am vazut in pozele atasate mai sus masina are un PDA si acel \"GPS\" mie mi se pare k este DVD... sper k nu gresesc :D

buey :) tu ori ma iei la mishto :D ori ma insel yo :P ... :) DVD`ul e mai in stanga...daca te uiti atent ;) ...

All times are GMT +2. The time now is 22:39.

- Copyright 2026 4Tuning