![]() |
ce se mai aude de BZ - 85 - BMW ??
3 Attachment(s)
care mai aveti detalii, poze.. despre bmw'ul in chit de la Tuning Days sa posteze...
|
Re: ce se mai aude de BZ - 85 - BMW ??
mama ce o sa iasa din el......
|
o porcarie..
mai bine o lasa stock si era de o mie de ori mai frumoasa.. |
Ce porcarie de masina ...
|
nu e ma nicio porcarie de masina e chituita si nu se vede foarte bine ...da o sa iasa bine .. ;) o sa vedeti si voi ;)
|
dap o sa iasa ceva frumos ...cel putin cred :))).. dar era foarte frumoasa si simpla
|
6 Attachment(s)
[QUOTE=gaby*bik3r*boy;986314]dap o sa iasa ceva frumos ...cel putin APROPO YO UNU CRED K CU CEVA FINUT IESEA MAI BN ....ce parere aveti despre asta ?..........este vorba despre bmw 850i....ct-45-lum
|
Dar din pacate proprietarul ia schimbat cutia inlovcuindo cu una hidramata ......
|
Quote:
Pacat ca asemenea masini ajung pe mainile la niste " tuneri " ca astia . Salut ! ! ! |
da salut ...sincer intotdeauna am considerat k o legenda k bmw serie 8 tre facut sa arate k un bmw serie 8 putin mai sport ....nu k o japoneza ...da ma rog .......sper sa il vopseasca proprietarul cat mai curnad si sa va pun niste poze ......si am muncit la el cu cap .......va spun sincer ....
|
iar..e tipic pe forum sa zica unu e URATA si toata lumea sa se ia dupa el..mai bine stergeti va conturile ca sunteti pe dinafara..
|
Quote:
Fiecare are dreptul sa isi exprime parerea ;) . Salut ! ! ! |
Mie nu mi se pare urat nici cel de la 4 tuning days ...sete chiar ffff indraznet ///DOAR K UN PIC PREA INCARCAT ...Oricum apreciez enorm de mult munk depusa la el ptr k stiu ce inseamna ....doar k cele 2 proiecte sunt viziuni diferite una este racing style si una .......show-off parerea mea ........este ff interesant si cel de la 4 tuning days repet si feliciatri ptr baietii care lau realizat ,,,,,
|
Quote:
acum pe bune .. o sa iasa cam grava masina ;) |
orice masina este urata cand nu este terminata...macar aveti si voi rabdare sa vedetzi ce iese nu va apucatzi cu paru` de pe acum...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning