![]() |
American Muscle...
3 Attachment(s)
Masinile care baga frica-n pistoanele japonezelor...
De la 400 la 800 c.p., masinile astea rup in doua asfaltul la propriu. Daca va plac, spuneti-va parerea, daca nu, spunetzi de ce. Mai vorbim si despre masinile de peste ocean, nu ??? |
3 Attachment(s)
Putere bruta...
|
3 Attachment(s)
Tot americane...
Celebra GTO. |
OMG!!!
Masinile astea sunt cel putin prea marfa! Jur! Deci... cand am vazut in F&F, faza cu Vin Diesel de la sfarsit, am ramas...cum se spune? Stunned, cel putin. Nu credeam ca asa ceva poate fi adevarat! |
Faza aia e posibila, am vazut mai multe filmulete cu masini ridicandu-se pe rotile din spate. Singurele care nu erau muscle-uri au fost un VW Broasca vechi si o Supra. Asta din urma s-a ridicat doar foarte putin, si datorita cceleratiei, se vedea cum se torsioneaza capota :D
|
3 Attachment(s)
American Muscle Cars...
|
Am fost, sunt si voi ramane fan American Muscle ... astea sunt impresionante ... ce sa mai zic .. te lasa fara grai.
|
Un film cu un American Muscle on 2 wheels e si pe site, aici la 4tuning :)
|
in fast and furios faza ii putin trasa de coada
am o poza dar tre sa o caut cand se ridica vin diesel cu chargeru se vede un sistem de ridicare sub masina si eu sunt fan mare al acestor masini ce ziceti va place baracuda? |
3 Attachment(s)
in fast and furios faza ii putin trasa de coada
am o poza dar tre sa o caut cand se ridica vin diesel cu chargeru se vede un sistem de ridicare sub masina si eu sunt fan mare al acestor masini ce ziceti va place baracuda? |
3 Attachment(s)
Preferata mea americana ramane Corvette Stingray, 600 c.p., 0-60 mile in 3,5 s....
Nu cred sa existe masina de serie care s-o faca. Nici SLR, nici Carrera GT, nici Enzo si nici vreun 850 de 1000cp... 1500 kg, V8, 4.8 sau 5.6 sau 7.0 L, 600 de cai............. Cat o vedeta de coasta... Tare, foarte tare... Respect pentru americani !!! |
Am vazut in realitate un Mustang dinala de la mama lui ... Cam ca ala din gone in 60 sec.
Arata destul de infiorator. Pacat ca americanii nu mai fac masini ca alea. Ultimul Corvette este varza. Doar Mustang-ul incearca o revenire la imaginea de Muscle Car. |
1 Attachment(s)
Pentru cei carora le plac masinile ridicate pe doua roti...
Ma rog, este o palma acolo... |
adevarate masinile..ce n-as da sa am una din ele :shock: ...oricare m-ar multumi pe deplin ... vorba aia... IN SPEED WE TRUST...(da' in mecanici, NU!) :D :D
|
Sa nu uitam o singura chestie... astea sunt masini de show-off pentru drag-track. Cand ai nevoie si de frane sau de manevrabilitate in curbe, americanele cam raman repetente. In Romania nu ai unde sa le rulezi, poate pe viitoarea Bucuresti-Contanta. Cu cisterna la remorca! :mrgreen:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning