![]() |
King of Europe Dragster 2007
35 Attachment(s)
King of Europe Dragster 2007
|
Re: King of Europe Dragster 2007
189 Attachment(s)
alte poze::::
|
vrem mai multe filme :) linku care l`ai pus e tot pagina asta ;)
|
Oups :)
mersi de observatie, am modificat linku. |
5 Attachment(s)
Am fost ... A fost si prima data in istorei drag racinguli masina din Romania ... primul Roman, care a participat la King of Europe!!! :) Masina a facut mare haos acolo, multi venau, intrebeau de Romania, am fost invitati in alte tari la alte curse. La party de sambata veneau si ziceau Romania?? RS4?? si aratau thumb up :D
RESPECT ptr Paul, Passat si Stefan din Insomnia! A fost weekend foarte tare! Plin de vodka, curse, masini, dragstere, femei si chiar fara somn ... MAI VREAU! |
dumnezeule mare......astia's nebuni:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
foarte tare!!! felicitari insomnia si felicitari paul pentru masina si pentru prezenta!
|
Scuze ............dar rew cu Renault-ul 5 gtt(ala alb de 400+ bhp) nu a fost????
Aici asa spune http://www.streetracingmania.com/200...istration.html --> ultimul inscris Deci nu sunteti singurii romani inscrisi la koe..........daca gresesc cu ceva imi cer sincere scuze |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/61-provocari/18781-r5gtt-alb-1-7t-provoaca-17-braila-r5gtt-craiova/page-3.html |
cam nasol:(
Mi-ar fi placut sa vad asta......nu k il ridic eu pe el in slavi ci pt k apreciez ceea ce a facut la acea masina.................adik cum ar fi fost ca acel RS$ sa fi avut vreo 1600 de cai adik aproximativ de 4 ori puterea standard:P |
Quote:
Imi pare rau, ar fi frumos sa fie cat mai multe masini din RO! Poate la annul! Oricum evenimentul a iesit foarte frumos ... o sa scriu mai mult saptamana vitoare, cum am vazut eu totul acolo, dar saptamana vitoare, ca nu prea am timp acum. |
asteptam detalii :D
stiam de cateva luni bune de concurs... am vrut sa vin si eu ... dar am avut un examen in perioada respectiva la care nu puteam sa lipsesc :(. pacat imi pare rau! cred k a fost o experientza de neuitat! :X |
20 Attachment(s)
Cateva poze de la noi....
|
Quote:
|
mmmmmmmmmmm cred k e minciunik:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:58. |
- Copyright 2026 4Tuning