![]() |
Sa fim alaturi de YOB
In data de 3 07 2007, proaspatul membru al Crazy Drivers Suceava YOB a suferit un grav accident de masina. Momentan se afla in spital dar starea lui este stabila. Se pare ca are mici proleme la coloana vertebrala.
Am facut acest thread pt ca sa-l incurajam si sa-l ajutam sa treaca cu bine peste accidentul suferit. Insanatosire grabnica iti dorim toti cei din Vatra Dornei si sa te vedem la volan cat mai curand sa ne incanti cu nebuniile tale.:sad: |
Re: Sa fim alaturi de YOB
Insanatosire grabnica din partea Crazy Drivers Bucuresti !!! fa-te bine cat mai repede.
|
La ce spital este. Cum putem lua legatura cu el?
Daca stie cineva mai multe sa spuna sa vedem cu ce il putem ajuta. |
am vb n seara accidentului cu el.. se plimba prin oras.. nu este internat in spital.. are probleme cu coloana si nu mai are voie sa mearga cu masina pt un timp.. mai lung .. a zis ca vrea sa mearga la cluj sa isi faca acolo o radiografie si tratament.. ca aici nu are incredere ... dak mai ia cineva legatura cu el sa mai anunte pe forum cum se simte ;)
INSANATOSIRE GRABNICA YYYYOOOBBBBUUULLLLEEE |
ybg cred ca luni seara sunt in suceava...
tu marti pleci? |
Intr-adevar in ziua accidentului nu a ramas la spital. Dar a doua zi s-a trezit cu o durere foarte mare de spate ceea ce la facut din nou sa mearga la spital. Astazi am fost pe la el pe acasa si a spus ca este bine numai ca durerea de spate persista in continuare. Oricum este inca in stare de soc. De fiecare data cand se uita la pozele cu masina distrusa ii dau lacrimile.
Suntem alaturi de tine YOB.:sad: :sad: :sad: Si lasa masina ca va veni alta cat de curand |
YOB.. lasa masinile.. ca alea vin si pleak... important in momentu de fata este sa fi tu bine si sanatos si sa nu te mai doara nik;) suntem alaturi de tine.. si dak ai nevoie de cva contacteaza-ne ;)
|
Va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine. Din fericire m-am intors. Sunt intreg(numai eu din pacate):sad: :sad: :sad:
|
bine ca ai scapat tu . lasa ca fiarele se fac ;).. bafta
|
20 Attachment(s)
Quote:
|
e destul de rau mane.................dar sunt sigur k ai sa itzi revii rpd .....shi stai linistit legat de mashina......................k oricum itzi iei audi in curand nu?? ...................totul va fi bine ...............bafta
|
insanatosire grabnica si ai grija cu coloana, nu e de glumit. te poate afecta f. rau. fa-ti analize serioase. cum s-a ajuns la accidentul asta? e bine ca ai scapat teafar...
|
yob......respect..........insanatosire grabnica ...........condoleante pt matzuca ..... las ca vine altceva ;)
|
YOBULE.. WELCOME BACK... du-te mai rpd si fa-ti analize si tot c trebuie.. ca sa nu regreti mai tarziu ;) oricum majina e avariata rau de tot.. da las ca acu ai ocazia sa iti iei tu a6 ;)
|
mno fostam si eu la suceava de miercuri seara pana joi pe la pranz....dar nu am dat de nici un internet.
ps: radarele erau pe tihuta in urcare |
| All times are GMT +2. The time now is 15:16. |
- Copyright 2026 4Tuning