Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   La coltul blocului (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/45323-coltul-blocului.html)

vosyke 04-07-07 20:38

La coltul blocului

8 Attachment(s)
salutare sunt incepator in toate si la soferie si pe forum ;daca gresesc cu ceva iertare sa-mi fie,dar vreau sa stiu ce parere aveti de mica 'lucratura' la dacia mea....sper sa mearga bine treaba in continuare. salutare la toti baietii cu suflet de motoare!
PS:nu puneti foarte mare accent pe detalii ...a fost lucrata de mana singur la coltu blocului si e prima data cand chituiesc sau vopsesc eu...n-am vrut sa ma duc la un atelier,am vrut sa vad daca pot eu si9ngur ,macar ca idee...ce a iesit vedeti si voi.

Dodo_998 05-07-07 00:19

Re: la coltul blocului

daca tie-ti place... e totul ok :D

FloRiN_K1 05-07-07 12:01

Ar mai trebui sa muncesti si la interior....

Dead666Ghost 05-07-07 12:14

vad elemente kitch clasice : aripioarele alea la shtergatoare si ..ai cumva coada d rechin p ea ?? mai pune si tu o poza cu masina si eleronu ala terminat .. k acolo ai ceva scotchuri si ... :|

Nastase Bogdan 05-07-07 12:15

Mai bine ii lasai eleronul acela original din cauciuc ca-i statea mult mai bine..
Si cum ai vopsit acolo..ai stricat aspectul masinii..:sad:
Ai grija pe viitor ca Sportivele s-au inputinat si poti sa faci ceva frumos din ea dar nu in stilul asta..
daca n-ai bani mai bine mai asteapta decat sa-ti bati joc..acu' uita-te si tu cum a iesit..

ICE-M@N 05-07-07 14:18

urmareste forumul vezi ce au facut baietii cu sportivele si ia aminte

AAlpine1 05-07-07 17:13

chestiile stralucitoare de la stergatoare si elenoronu` fac tot farmecul masinii....

B-61-KYS 06-07-07 13:14

Cu ce ai vopsit eleronu!? cu pensula? :|

sika cvmu 06-07-07 13:37

Salut Vosyke! Parerea mea: mai bn o lashi fara eleron, dai capacele jos, aripioarele d l shtergatoare shi deja ai facut primii pashi in eliminarea kitch-ului. Mashina e frumoasa, dupa cum spunea shi Nastase Bogdan Sportivele devin din ce in ce mai rare shi ar fi pakt sa-ti batzi joc d ea, asha k spor la tuning shi ai grija d ea!

topser 06-07-07 21:44

cred ca la vopsit cu spray deala de "crom" de la metro

ynp_46 06-07-07 22:53

Quote:

Originally Posted by vosyke (Post 982032)
salutare sunt incepator in toate si la soferie si pe forum ;daca gresesc cu ceva iertare sa-mi fie,dar vreau sa stiu ce parere aveti de mica 'lucratura' la dacia mea....sper sa mearga bine treaba in continuare. salutare la toti baietii cu suflet de motoare!
PS:nu puneti foarte mare accent pe detalii ...a fost lucrata de mana singur la coltu blocului si e prima data cand chituiesc sau vopsesc eu...n-am vrut sa ma duc la un atelier,am vrut sa vad daca pot eu si9ngur ,macar ca idee...ce a iesit vedeti si voi.

Salutare, bien ai venit:D parerea mea e ca sa scoti eleronu` ca da foarte urat:sad: parerea mea...bafta in continuare:D

Villy ATS 09-07-07 03:49

o sa ai mult de lucru...:|

morcov_ssl 09-07-07 22:42

maaaaaaaaaaa da ce culoare .......... parerea mea e ca e cam urata, nu stiu cat de mul ar conta asta......

vosyke 24-07-07 09:01

baietii scuze pentru kitch-uri dar stiti cum e ...cica se poarta si la o adica n-am dat bani pe ele mi-au fost donate de un baietas...asta...
iar eleronu era de cauciuc si arata de parca ar fi fost martor la etna sau vezuviu si trebuia sa-l indrept cumva cat de cat sa aiba nivel si bineinteles trebuia sa-l vopsesc cumva
iar capacele le mai tin pentru ca jantele nu-mi plac iar cele din supermarket-uri nu-s faine chiar deloc asa ca asta e solutia de compromis
iar in interior m-am apucat dar pozele putin mai incolo dar ca idee are cinci boxe pe marimi 4 de la sony x-plod... player un pic de mp3 cu telecomanda
iar boxa de bass la care ii lucrez o cutie n-am gasit de la sony decat prea mare si nu am mai avut rabdare sa astept si i-am luat de la extreme ceva mai mic de 12 inch si vreo 200 W si bineinteles amplific sony 250W micut si elegant
revin cu poze
scuze din nou daca deranjeaza imaginea dar e un inceput .......totul si orice dar absolut orice se poate schimba ....da toate la timpul lor!
salutare... pedala la fund si aveti grija de voi!

Dodo_998 24-07-07 22:04

pai fratioru meu daca dai drumu la muzica sare si eleron si vopsea cu tot cu tabla.. mor pe voi.. dacii de cad, dar in schimb scule de muzica de nu face masina cat costa alea.. treaba voastra.. bafta la "tuning"

All times are GMT +2. The time now is 13:04.

- Copyright 2026 4Tuning