Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Sa fim alturi de YOB (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/45226-fim-alturi-yob.html)

Soferu' 03-07-07 21:29

Sa fim alturi de YOB

Astazi in jurul orelor 16, proaspatul membru al Crazy Drivers a suferit un grav accident. In acest moment este la spital dar starea lui este stabila. Se pare ca are probleme la coloana vertebrala. Am facut acest thread pt al incuraja si sa-l imbarbatam atunci cand se va face bine.

YOB cei din Vatra Dornei iti ureaza insanatosire grabnica. Sa ne vedem pe strazi foarte curand

KAmikazee2005 03-07-07 23:06

Re: Sa fim alturi de YOB

Yob... insanatosire grabnica :(( I`M SORRY 4 U :(( vreau sa te vad cat mai rpd iesit din spital si fara probleme si conducand iar ...

Eduscho10 03-07-07 23:12

Nu te lasa YOB! Insanatosire grabnica!

Low_Ridah 04-07-07 01:56

Imi pare foarte rau sa aud asa ceva ....dak se pot da mai multe detalii despre ce sa intamplat ...va multumesc anticipat ...

Insanatosire grabnica ...baietzii te asteapta la urmatoarea cursa :D....

KAmikazee2005 04-07-07 09:30

Aseara am vb cu yob.. era prin oras... a zis ca are probleme la coloana si medicu i-a zis sa nu conduca o bucata de timp.. si capu spart in 2 locuri... bine ca e numai atat... majina e praf.. detalii il las pe el sa le zica cand o sa intre ;)

maD_angel 04-07-07 12:25

Yob insanatosire grabnica.... Fii tare, tu esti pionul principal al Dornei, trebuie organizat ceva frumos si acolo !!!

Soferu' 04-07-07 17:49

Astazi am fost pe la Yob si se simtea mai bine dar spatele tot il durea. Dupa ce ai i-au zis doctori se pare ca nu are probleme grave, dar cu parere de rau nu se va mai putea urca la volan cel putin cateva luni pana isi revine cat de cat.
accidentul s-a produs intr-o curba din localitatea Rusca. Yob se indrepta dinspre
Zugreni catre Vatra Dornei. Intr-o curba un autocamion a intrat putin pe sensul lui. el a incercat sa-l evite si la furat de spate, imediat rastarnandu-se de 2 ori. Probabil daca nu era stalpul in care sa oprit se mai rasturna de cateva ori. Din ce mi-a spus el cand am fost la el se pare ca masina este dauna totala.

YOB suntem alaturi de tine.

St3FaN 05-07-07 11:36

Insanatosire grabnica! suntem cu tine (CD)

no limits design 06-07-07 01:15

oau ........habar nu am avut......realy sorry.........insanatosire grabnica .....

no limits design 07-07-07 10:00

ce se mai aude de ovidiu???

Y O B 09-07-07 18:43

Am revenit. Si sunt intreg. Tin sa la multumesc celor care fost langa mine in aceste cilpe grele. Din pacate Yobu s-a dus ia dezmembrari:sad: :sad: , dar asta este viata, bine ca am iesit eu cu bine din toata treaba asta.

no limits design 09-07-07 21:11

Quote:

Originally Posted by yob_87 (Post 989617)
Am revenit. Si sunt intreg. Tin sa la multumesc celor care fost langa mine in aceste cilpe grele. Din pacate Yobu s-a dus ia dezmembrari:sad: :sad: , dar asta este viata, bine ca am iesit eu cu bine din toata treaba asta.

asta e cel mai important dupa cum ziceam shi pe celalalt topic

All times are GMT +2. The time now is 02:51.

- Copyright 2026 4Tuning