![]() |
1980...sb
2 Attachment(s)
am vrut doar sa imi postez si eu 2 imagini cu dacia mea 1300 din 1980....
|
Re: 1980...sb
Salut ! Masina pare a fi ingrijita mai povesteste-ne de ea ... ce modificari ai facut pe la ea etc. Asteptam detalii !
|
normal ea e 1300...dar am schimbat in spate barile, stopurile, iar in fata la fel...am pus de 1310, aripi fata, masca,spoiler, niste faruri de ceata, am schimbat si oglinzile...tot de 1310...am mai pus si niste capace la roti...nu e cine stie ce...dar mie imi place cum arata....anu trecut iam facut si setul motor...am schimbat tot la el...ce problema am la ea este ca dupa ce mi-au pus noul disc de ambriaj si placa, cand plec de pe loc scoate un sunet f urat si imi patineaza discul...dar sper sa rezolv problema asta...
|
Poate nu tio pus disc de dacie asa am patit si eu am incercat disc de olcit si la fel mi-o facut se potrivea pe priza dar cand lam pus sus patina si scotea un zgomot ciudat
|
Arata bine masinutza sa o stapanesti sanatos
Grija mare ce faci pe la ea si multa bafta la detalii. |
frumoasa pt anii ei !
in legatura cu zgomotu de la ambreiaj poate sa fie rulmentu de presiune asa face cand nu e centrat |
da`i cumetre jos aparatoriile alea de noroi ca arata urat rau cu ele...
|
stie cineva cum pot sa fac consulul de benzina mai mic? ca, de cand mi-am facut setul motor consuma f mult in oras....vara 10-12%, iar iarna cred ca si 14%...asta numai in oras ca in afara imi ia 7%
|
Quote:
ps: sa ai grija de masinutza si sa nu pui toate prostiile pe ea ca arata super bine la varsta ei;) |
1 Attachment(s)
de unde pot face si eu rost de stopuri ca acestea...sau le pot modifica pe ale mele? stie cineva? oare ar arata bine pe dacia mea?:?: :?: :?:
|
pai sunt de cumparat stopuri deastea , darnuma in tm stiu ca se gasesc, la elba, sau eventual prin targuri poate daca mai gasesti
|
ce spuneti sa-i pun folie?laterale si luneta? am voie?
|
pai daca e omologata e mai sigur , neomologata risti sa se ia capetele de creta de tine
|
chair si doar pe lateral se iau de noi??
|
daca e pe lateral spate nu iti va spune nimic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:01. |
- Copyright 2026 4Tuning