Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Honda - Acura tuning (https://forum.4tuning.ro/142-honda-acura-tuning.html)
-   -   Honda Accord 2.4i !! Buna sau nu de tuning :) (https://forum.4tuning.ro/142-honda-acura-tuning/4516-honda-accord-2-4i-buna-tuning.html)

blowwind 05-04-05 19:23

Honda Accord 2.4i !! Buna sau nu de tuning :)

3 Attachment(s)
as vrea sa stiu ce parere avetzi despre aceasta masina ( Honda Accord 2.4i ) care in opinia mea este una foarte reusita...vreau sa`mi datzi idei de tuning exterior mai mult... :D Pot sa va spun ca are un Cx ( coeficient aerodinamic )(0.26) mult mai bun decat cel a unui Maserati GrandTurismo(0.33)!!!!nu stiu ce sa mai spun :)...daca`mi aduc aminte ceva va informez :)

BTW ..am doar 17 ani..dar vreau sa fac ceva pt tuningul din romania :)

P.S. as vrea sa stiu parerea lui Sebastian la partea tehnica :D fara suparare :) :roll:

am sa pun nishte poze cu ea curand..multi poate o stitzi deja..este argintie cu jenti OZ Antares de 17 :)

o fisa tehnica :) :

Caroserie:
berlina

Numar usi:
4

Numar locuri:
5

Cilindree:
2.354 cmc

Alimentare:
benzina

Putere:
190 CP

Transmisie:
manuala cu 6 trepte

Viteza maxima:
235 km/h

Acceleratie 0-100km/h:
7,3 secunde

Consum (l/100km):
urban 12,7 litri
extraurban 6,9 litri
mediu 9,0 litri

Dimensiuni:
lungime 467 cm
latime 176 cm
inaltime 146 cm

Capacitate portbagaj:
minim 450 dmc
maxim 950 dmc

Greutate:
1.418 Kg

sprandi 05-04-05 19:54

E super masinutza pt. tuning! si motoru` este si el pe masura...

blowwind 05-04-05 20:50

lol

ma bucur sa stiu ca lumea este de accord cu mine :)) astept in continuare pareri :D

D_M_X 05-04-05 21:50

Masina este f frumoasa si asa cum este ea .Poti face un tuning finut la exterior si un interior personalizat cam cum ai vrea u si eventual si la motor...dar la 7.3 s suta......doar daca vrei sa te bati cu m3 sau amg sa cobori la 5 s suta...dar posibilitati de tuning sunt ptr orice masina din lumea asta, depinde de tine cum vrei sa arate masina

Alexutzzz 05-04-05 22:22

pai masinutza o sa fie suuper da de ce nu ne spui bugetu ca sa iti spunem c poti face din ea nu ne ai spus dacae turbo sau nu???? poate ii pui un turbo sau poate o faci biturbo sa rupi gura tuturor cu o evacuare smechera chip tuning un intercooler ar fii suuper si din interior sunt multe mai ales ca portbagaju e incapator

blowwind 05-04-05 22:58

lol

1 Attachment(s)
deci faza e ca nu vreau sa iasa masina de fuga (ex..impreza lui sebi) adik tata nu vrea :))..vreu sa ma ocup mai mult de exterior...primul pas au fost jentile care au schimbat RADICAL look`ul masinii :)

blowwind 05-04-05 23:07

lol

ba ma enervatzi cu \"BUGETUL\" vostru!! ce treaba avetzi voi u bugetul :)

D_M_X obs ca nu prea iti convine acceleratia :)

blowwind 05-04-05 23:09

lol

6 Attachment(s)
uite aici cateva poze cu nishte eleroane super mishto si nishte grile!!...dar pt eleron as prefera ceva mai discret gen cel de la M3 aripioara aia mica :)arata superb!!!! am sa mai pun poze curand!!

la motor nu o sa se lucreze masiv deaoarece e in garantie...are doar 15k km si nu se merita sa pierzi garantia la inceput..parerea mea...poate un chip , tobe si nishte filtre...ca alea \"pot fi trecute cu vederea \" :)) :roll:

Soichiro 06-04-05 00:20

Masina are potential enorm de tuning, mai ales pe partea racing. Nu e nevoie sa-i trantesti nici un turbo, masina asta e facuta sa aspire normal intr-un mod cum alta nu o poate face. Pt K24A nu prea se gasesc componente speciale la fel de multe ca pentru K20A, insa se pot adapta.

More about Honda engines:

http://www.autospeed.com/cms/A_2080/article.html

blowwind 06-04-05 20:44

Poze

9 Attachment(s)
Poze!! :lol:

Alexutzzz 06-04-05 21:24

misto d dc nu turbo ??? adikk cel mai bine biturbo

blowwind 06-04-05 21:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alexutzzz\"

ce zici ma ??dc nu vreau turbo sau dc nu am luat una turbo ?? :)

Sc0OTeR 06-04-05 22:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alexutzzz\"

Tu ai probleme :shock: De cand ai intrat pe forum numa` aberezi :evil: Controleaza-te si posteaza doar cand esti in tema cu subiectul :x

Ontopic: Accord este o baza buna pentru tuning. Sunt belea bodykiturile de mai sus 8)

B 68 VLD 06-04-05 22:15

Quote:

Nu e nevoie sa-i trantesti nici un turbo, masina asta e facuta sa aspire normal intr-un mod cum alta nu o poate face.
Argumenteaza-mi si mie te rog treaba asta. De unde ai dedus-o?! :evil:

Quote:

Tu stii ce inseamna biturbo si ce presupune?! Ii dau dreptate lui Sc0OTeR! :evil:

On-topic: Accord mi se pare o masina foarte reusita din toate punctele de vedere. Daca vrei sa faci ceva frumos la exterior si iti permiti, din punctul meu de vedere, ar da foarte bine astfel: jante pe 18', suspensie sport care sa-ti lase masina cat mai mult, dupa aceea comandat/facut bodykit care sa o faca cat mai masiva si care sa dea si bine evident, 4 tobe finale rotunde, kit neoane street glow, stopuri vopsite(mie-mi plac mai mult), angeleyes(daca gasesti de cumparat sau prostesti pe careva sa-ti faca), toate geamurile fumurii! Cam asta imi vine acuma in cap. 8)

SFW 06-04-05 22:30

La exterior ca sa mergi la sigur poti sa comanzi de la honda kitul pt exterior ... spoiler .. eleron .... mai multe am impresia .. si arata f bine

All times are GMT +2. The time now is 16:02.

- Copyright 2025 4Tuning