![]() |
Honda Accord 2.4i !! Buna sau nu de tuning :)
3 Attachment(s)
as vrea sa stiu ce parere avetzi despre aceasta masina ( Honda Accord 2.4i ) care in opinia mea este una foarte reusita...vreau sa`mi datzi idei de tuning exterior mai mult... :D Pot sa va spun ca are un Cx ( coeficient aerodinamic )(0.26) mult mai bun decat cel a unui Maserati GrandTurismo(0.33)!!!!nu stiu ce sa mai spun :)...daca`mi aduc aminte ceva va informez :)
BTW ..am doar 17 ani..dar vreau sa fac ceva pt tuningul din romania :) P.S. as vrea sa stiu parerea lui Sebastian la partea tehnica :D fara suparare :) :roll: am sa pun nishte poze cu ea curand..multi poate o stitzi deja..este argintie cu jenti OZ Antares de 17 :) o fisa tehnica :) : Caroserie: berlina Numar usi: 4 Numar locuri: 5 Cilindree: 2.354 cmc Alimentare: benzina Putere: 190 CP Transmisie: manuala cu 6 trepte Viteza maxima: 235 km/h Acceleratie 0-100km/h: 7,3 secunde Consum (l/100km): urban 12,7 litri extraurban 6,9 litri mediu 9,0 litri Dimensiuni: lungime 467 cm latime 176 cm inaltime 146 cm Capacitate portbagaj: minim 450 dmc maxim 950 dmc Greutate: 1.418 Kg |
E super masinutza pt. tuning! si motoru` este si el pe masura...
|
lol
ma bucur sa stiu ca lumea este de accord cu mine :)) astept in continuare pareri :D
|
Masina este f frumoasa si asa cum este ea .Poti face un tuning finut la exterior si un interior personalizat cam cum ai vrea u si eventual si la motor...dar la 7.3 s suta......doar daca vrei sa te bati cu m3 sau amg sa cobori la 5 s suta...dar posibilitati de tuning sunt ptr orice masina din lumea asta, depinde de tine cum vrei sa arate masina
|
pai masinutza o sa fie suuper da de ce nu ne spui bugetu ca sa iti spunem c poti face din ea nu ne ai spus dacae turbo sau nu???? poate ii pui un turbo sau poate o faci biturbo sa rupi gura tuturor cu o evacuare smechera chip tuning un intercooler ar fii suuper si din interior sunt multe mai ales ca portbagaju e incapator
|
lol
1 Attachment(s)
deci faza e ca nu vreau sa iasa masina de fuga (ex..impreza lui sebi) adik tata nu vrea :))..vreu sa ma ocup mai mult de exterior...primul pas au fost jentile care au schimbat RADICAL look`ul masinii :)
|
lol
ba ma enervatzi cu \"BUGETUL\" vostru!! ce treaba avetzi voi u bugetul :)
D_M_X obs ca nu prea iti convine acceleratia :) |
lol
6 Attachment(s)
uite aici cateva poze cu nishte eleroane super mishto si nishte grile!!...dar pt eleron as prefera ceva mai discret gen cel de la M3 aripioara aia mica :)arata superb!!!! am sa mai pun poze curand!!
la motor nu o sa se lucreze masiv deaoarece e in garantie...are doar 15k km si nu se merita sa pierzi garantia la inceput..parerea mea...poate un chip , tobe si nishte filtre...ca alea \"pot fi trecute cu vederea \" :)) :roll: |
Masina are potential enorm de tuning, mai ales pe partea racing. Nu e nevoie sa-i trantesti nici un turbo, masina asta e facuta sa aspire normal intr-un mod cum alta nu o poate face. Pt K24A nu prea se gasesc componente speciale la fel de multe ca pentru K20A, insa se pot adapta.
More about Honda engines: http://www.autospeed.com/cms/A_2080/article.html |
Poze
9 Attachment(s)
Poze!! :lol:
|
misto d dc nu turbo ??? adikk cel mai bine biturbo
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Ontopic: Accord este o baza buna pentru tuning. Sunt belea bodykiturile de mai sus 8) |
Quote:
Quote:
On-topic: Accord mi se pare o masina foarte reusita din toate punctele de vedere. Daca vrei sa faci ceva frumos la exterior si iti permiti, din punctul meu de vedere, ar da foarte bine astfel: jante pe 18', suspensie sport care sa-ti lase masina cat mai mult, dupa aceea comandat/facut bodykit care sa o faca cat mai masiva si care sa dea si bine evident, 4 tobe finale rotunde, kit neoane street glow, stopuri vopsite(mie-mi plac mai mult), angeleyes(daca gasesti de cumparat sau prostesti pe careva sa-ti faca), toate geamurile fumurii! Cam asta imi vine acuma in cap. 8) |
La exterior ca sa mergi la sigur poti sa comanzi de la honda kitul pt exterior ... spoiler .. eleron .... mai multe am impresia .. si arata f bine
|
All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2025 4Tuning