Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto.html)
-   -   Chevrolet Kalos 1.4 16v zgomote multiple (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto/451334-chevrolet-kalos-1-4-16v-zgomote-multiple.html)

SevastreAd 14-06-19 08:15

Chevrolet Kalos 1.4 16v zgomote multiple
 
Salut, detin un Chevrolet Kalos 1.4 16v, am cateva probleme cu el, simptomele ar fi urmatoarele:

-Cand iau piciorul de pe acceleratie imi smuceste o secunda cand deccelereaza si apoi nu mai are nimic., la fel si daca apas pedala, o secunda ma smuceste apoi isi revine.

-Cand e la relanti si o turez, in timp ce scade turatia se aude un harait care tine o secunda si se repeta la fiecare turare.
-Pe langa asta cand aprind farurile motorul isi schimba sunetul la relanti, parca se chinuie, si daca ascult la toba, aerul nu vine constant pe esapament, fluctueaza.
-Tot la relanti fara sa apas nimic, intamplator daca ascult, se aude un tacanit, am apasat ambreiajul crezand ca e volant, dar sunetul tot se auzea.

-Cand opresc motorul se zdruncina masina si se aude un zgomot metalic la toba, in spate.

-Pe langa astea, trebuia sa schimb telescoapele si biletele din toamna, am avut probleme in familie si nu am mai reusit, costurile ridicandu-se pe la vreo 15 mil, si acum merg cu ea asa, exista posibilitatea sa sara roata sau alte probleme grave de directie?mentionez ca capetele de bara le am schimbat deja.

Bani sa ma duc acum la o diagnosticare completa as avea, dar nu ma incalzeste daca nu o si pot face.
De asta ma gandeam ca poate ma ajutati voi cu cateva sfaturi. Mersi anticipat


All times are GMT +2. The time now is 19:36.

- Copyright 2021 4Tuning