![]() |
LAMBORGHINI COUNTACH DE VANZARE !!!
3 Attachment(s)
Ce parere aveti . . . e originala sau e o replica . . . .
Eu zic in proportie de 90 % e o replica :wink: https://www.4tuning.ro/bazar/bzdet.asp?id=6421&a=vm |
Cred ca ai dreptate dar este posibil sa fie unu reconditionat si copiat in fibra
|
Este o copie ieftina! Daca nu ma insel acum ani buni a fost expus in spate la mall-ul din Vitan. Era identic cu cel din poza si era si un panou langa el unde scrie ca motorul este de nu stiu ce masina. Oricum mie mi-ar place sa-l am dar sa nu scrie Lamborghini pe el. 8)
|
Nu cred ca e lambo pt ca el spune ca masina are 400 de cai..si din cate stiu eu NU EXISTA COUNTACH DE 400 DE CAI..tabelul din josul paginii acesteia spune totul :
http://www.fortunecity.com/silversto...ch_6.htm#LP400 P.S. Pe pagina aia sunt prezentate toate variatiile de countach..e misto pagina |
copie... fara eleronul ala ar arata mult mai bine :roll:
|
Ia sunati unu si cereti detalii :wink:
|
este o copie dar imi place! care este pretul?
|
Din cate am eu impresia, ala e lambo care a fost expus acum 3 ani la Mall in Vitan si a circulat toata vara de atunci pe la mare cu sigla Xtreme Magazine....... e o replica, destul de urat facuta daca te uiti atent la ea, care ma cam indoiesc sa aibe 400 de cai. Cert e ca e facut pe sasiu de Chevrolet Corvette.
Oricum, replica asta e mijto, ca am vazut un a prin dr. taberei, mai mare rasul de ea........... copia ff bine liniile lambo numai ca era facuta pe sasiu de Matiz............. mult prea scurta. Arata ca o jucarie calcata de tractor :) |
op
Este replika 100% si aproape bine reusita.A fost masina unei cunostiinte din buc,este pe sasiu si motor de pontiac fiero 2,5gt.Nu este nici foarte rea dar nici nu o alearga \"cielo\",de combinat femei sau fitze prin oras e beton!
|
a aflat careva cat costa?!
|
cat consuma oricum e prea veche da nu mi ar fi rusine cu asa ceva
|
stie cineva cat vrea ala pe ea ?
|
zici ca este din carton mi-ar fii frica sa umblu cu ea mi se pare ff nesigura la felul cum arata sta sa se dezmembreze!!
|
mdea...............
am sunat eu azi.... e copie, facuta pe sasiu de pontiac fiero. Motorul e de 3500 cmc si \" are in jur de 200 CP \" . A zis ca vrea 15.000 euro nediscutabil......(f ferm la pret) si a zis ca are mici probleme la caroserie ( cred ca cade :)) ) si la chedere..... a ramas ca ma intalnesc cu el sambata sa fac un test drive...... ma cam mananca sa o iau dar nu la banii astia. |
daca dai mai mult de 6-7000 euro pe asa ceva cred ca o sa fii votat cel mai... de pe forum.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning