![]() |
Jante deformabile
8 Attachment(s)
nu stiu daca s-a mai discutat despre asa ceva... dar mi-a trimis un prieten cateva poze si am ramas prost
|
Re: Jante deformabile
astea au o multime de avantaje...dar arata mai urat decat o baba goala
|
da sunt si avantaje
dar la o plecare mai 'in forta' de pe loc.. cuplu mare ... cai multi.. inchipuie-ti ca se fac 'pachet' jantele alea :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
rims= jante nu crezi ca e o diferenta? |
Alea sunt nijte insertii in interiorul cauciucului. Pozele au rol pur demanstrativ. Nu cred k vor arata vreodata asa.
|
Sunt deja in productie pentru unele excavatoare.
Daca se vor produce pentru autoturisme, cel mai probabil vor avea un perete lateral care sa le faca identice in aspect cu o anvelopa normala ~Nautilus |
Quote:
|
poate nu a-ti observat dar in poze sunt 2 tipuri de roti cea din desen e "deformabila" (probabil e facuta dintr-un material mai elastic decat otelu) iar in celelalte poze sunt jante de aliaj.
au un mare avantj in materie de aderenta(de exemplu pe o pietricica mica acestea se 'muleaza' mai mult in locul respectiv,fata de gumele normale) , stabilitate, nu vb aiurea am vazut pe DW o emisiunne acum 3-4 ani cu ele si erau cu mult mai bune decat cele normale chiar si la viteze mari, nu va mai spun la acvaplanare, iar |
Quote:
|
e veche treaba..mai dati cu searchu pe forum...
|
interesante jantele...imi plac....nu stiu daca o masina "incaltata" cu astfel de jante ar face fata pe drumurile din Romania
|
Quote:
|
o sa fie misto knd vine tiganu cu foarfeca pe ele:))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning