![]() |
Ne organizam pentru 4TuningFEVER 2007?
ce ziceti,ne organizam si noi sa mergem la mare la 4TuningFEVER 2007?
For more info,just click on the link: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=44702 |
Re: Ne organizam pentru 4TuningFEVER 2007?
fata asta discutam cu o sapt doua inainte de eveniment
mai e o luna ;) |
da mei mama dar sa stiu si eu ce si cum ca pe 23 iulie eu plec in strainatate...deasta am zis...
|
mai mama pana atunci mai e ... lasa k o sa vedem la timpul potrivit
|
deci se merge la feveru' lui peste sau ne mai organizam mult?
|
creka numa organizarea o sa ramana.... :lol: .... eu una merg.... with or without you guys.... :twisted:
anyways.... prima chestie de stabilit... zic eu... ar fi cand e plecarea... vineri, sambata..... |
sambata in da morning, merge?
|
din partea mea.... it's all the same..... dar... hai sa vedem catzi subscriu la propunerea ta.... :-P
|
hai baietzi ca va organizeaza fetele :)) eu am zis-o mereu... ce v-ati face fara ele?
|
ma abtin bogdane....organizare plakuta....si distractie la fel de plakuta:)...
|
nu te abtine mah, ca te spargi..... da(-ti) drumul...
|
La 4tuning FEVER eu voi fi prezent.
Acum am putea sa discutam fiindca nu mai e mult... e vorba de o saptamana :peace: Eu, Mihai Nebunu', Bobby MMW, SASU', Droopy s-ar putea sa mearga si el..., asa ca eu zic ca ar fi pacat sa ratam un weekend la mare cand se intampla ceva frumos ce tzine de pasiunile noastre. Eu voi pleca vineri. |
ia ziceti mama....cand e plecarea pana l urma....daca e sa plecam pe un vineri, sambata vin...dar eu luni la 5 dimineata plec in strainatate.....asa ca sa vedem cum facem...
|
deci cum facem ,plecam sambata cum zice tre'u sau vineri?a, si cel mai important unde stam, ca e cam full statiunea?dormim in masini?haideti sa decidem ceva sigur pana la urma...
|
Eu plec vineri dupa amiaza...
Cine mai pleaca vineri sa ma anunte ca ne intalnim pe A2 daca pleaca dupa amiaza... De fapt, faceti cum vreti, eu oricum o sa merg mai incet ca stiti voi..., rodajul... :x |
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
- Copyright 2026 4Tuning