![]() |
??????
nu mai comentez cursa.a fost excelenta din punc de organizare,doar k era \"niste unii\" care se urcau in tribune prin spate shi sub tovarasu meu de langa mine a crapat scandura aia pe care statea.s-au urcat cam multzi.altceva.....n-am stiu k show-u va fi la mijloc si nu am prins decat cry cu florian.mai mult de show venisem.oricum nu exista critici adevarate.
ideea e k nu cred k am vedenii:era pe acolo una bucata \"cazan 535\" BIX shi una bucata YFR.nu-i asha? dc nu s-au dat............poate stiti voi. |
YFR-ul a topit fisele din cate am inteles iar BIX-ul avea park o problema la radiator or something.. cert e ca-i dadea cu abur.
|
BIXu' este in rodaj :!:
|
aham.acuma m-am lamurit...partial.pt k stiu k am mai zarit shi un rx-8 negru,insomnia.altceva nu mai stiu.oricum au fost mai \"\"multe\"\" masini decat cele care s-au dat.mai era shi un clk negru pe care probabil l-au scos organizatorii dupa ce a incercat sa aduca vre-o 4 omuletzi veseli de la finish la start :D.
|
la ce te referi cand zici ca nici un comnetariu nu este adevarat?adica noi mintzim???sau nu am inteles...sau ce ai vrut sa sugerezi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning