![]() |
La Multi Ani Peter !!!
La Multi Ani Peter si pt sf. Petru si pentru implinirea frumoasei varste de 18 ani ....
sa ai tot ce iti doresti .... multe impliniri si bla bla bla ....ce mai vrei tu sa ai .... scuze da nu prea stiu ce sa scriu hai sanatate :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: |
Re: La Multi Ani Peter !!!
Ooooo...La Multi Ani domnu Peter.....sa ne traiesti....
|
si eu sunt Petru :D e valabila si pt mine urarea? :lol:
|
Quote:
Merci baieti |
La Multi Ani , Lovite-ar tiru cu femei , sacu cu bani si trenu dragostei :))) la multi ani barosane
|
La multi ani si din partea mea,succes in continuare la tot ce iti propui !!!!!!
|
ohooo...la multi ani!! :-P
sa vina cardu ala roz cat mai repede :lol: |
la multi ani man ,sanatate si bani sa fie ca restul vin de la sine :)
|
Oho, nu zici si tu nimic, sa scapi de cinste :lol: La Multi Ani! si tot ce-ti doresti, nu uita sa faci cinste....cu un sticker, stii tu ;)
|
meric mult si voua va doresc la fel !
@alex da mey de tine nu uit :) |
:evil: :evil: :censored: :censored: :chainsaw: :chainsaw: atunci ce-mi doresti tu mie sa t-i se intample tie iti doresc :lol:
Quote:
|
iti doresc sanatate si multi bani !! :lol::lol:
hai gata ca suntem offtopic ieri a fost :) |
hai la multzi ani coane....mai cu intarziere ca doar ce am venit de la munte....da mai bn mai tarziu decat niciodata).......apropo...acum inzteleg io dc m-ai sunat aseara:)) creca vroiai sami faci cinste:))) nu?:P
|
La multi ani caine mic , ca acum vazui .... dar cam subtire, eu n-am simtit ca a fost ziua ta.... :)) sa-ti dea cel de sus permisu ala odata, cred ca e cel mai de pretz cadou la care ravnesti, inca odata La Multi Ani !
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning