![]() |
2007 Audi Nothelle TT
7 Attachment(s)
2007 Audi Nothelle TT Tunerul german Nothelle a prezentat un Audi TT cu 520 de cai putere sub capota. |
Re: 2007 Audi Nothelle TT
la kitul exterior parca mai era de lucru... dar la performante e beton... lasa gura casca m6`le pe autoband :)
|
superb! adevarul e ca TT-ul asta are un potential de tuning enorm. muchiile alea ascutite iti permit sa faci orice cu el, gust sa ai!
|
MHWOAAA:shock: E bestial TT asta...pur si simplu de la design pana la performante....pfff
|
:shock: Super tare:shock:
|
intradevar are un potentzial f mare mashinutza asta...dar din gama audi este ultimul care lash achizitziona...
|
deci nota 10 pt ce au facut la motor dar kit-ul nu prea imi place !! oricum super tare !!! :D
|
Da la motor au lucrat bine au scos multi cai si un culplu motor mare, si kitul ii fain da la bara fata se mai putea lucra un pic.
Da per total e o masina TARE !!!!! :D |
Este superba masina si ganditiva sila ccombinatia masinutza mica si usoara + cai putere destul de multi eu zic ca nu prea ai ce sa ii bagi de vina la TT-ul asta
|
La exterior nimk impresionant in afara de jante dar in schimb recupereaza la performante. Impresionanta puterea masinii.
|
impecabil :) la caluti rupere prea multi chiar
|
Se vede ca a venit vara...decapotabile,viteza...mai lipsesc decat blondele.
|
Daca il vad pe strada ma dore inima e frumos foc.
|
ohooo....alt ozn
|
super tare:D :D ,pakt d kit ul ala.:sad:
Oricum mai marfa mi s pare WW Passat v6 biturbo,cik ar fi unu kre s vinde la reprezentanta la ww la americani Pt TT exista kit S-line???:-) k i ar sta mult mai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 23:26. |
- Copyright 2026 4Tuning