![]() |
Vand detectoare de radar la super pret!!!
Detectorul radar Cobra XRS-9430
Display UltraBright™ Data Display (LED-uri): pictograme Audio IntelliMute Avertizări vocale (Voice Alert) Avertizări VG-2 Avertizări Spectre 1 Moduri Mod luminos / întunecat Mod silențios, silențios automat Mod City / Highway Funcții Detectie radar cu stroboscop (Strobe Alertź) Protecție de 360° împotriva semnalelor Laser (LaserEyeź) Sistem avertizări de trafic Safety Alert Traffic Warning Systemź Imunitate împotriva sistemelor de detecție Spectre 1 Imunitate împotriva sistemelor de detecție VG-2 Afișarea intensității semnalului Autotestare Memorarea setărilor Montare Montare: parbriz, bord Construcție și specificații *** Dimensiune (L x I x h): 34 x 70 x 110 mm Lungime de undă radar: Banda X 10.525 ± 0.050 GHz Banda K 24.125 ± 0.125 GHz Banda Ka 34.700 ± 1.300 GHz Frecvențe pentru stroboscop: 700 ± 300 nm Frecvențe laser: 910 ± 50 nm Sistem avertizări de trafic: 24.070 +/- 0.010 GHz 24.110 +/- 0.010 GHz 24.190 +/- 0.010 GHz 24.230 +/- 0.010 GHz Greutate: 145 g Detectorul radar Cobra XRS-9430 12 band™ Detector radar cu 12 benzi de detectie, inclusiv banda Ku pentru Europa, avertizare vocala si mufa pentru casca. Reprezinta varianta imbunatatita in 2006 a detectorului de radar Cobra 9400. ========================================= Pret: 250 ron (verificati pretul de pe net si o sa ramaneti uimiti) Tel: 0722 755 761/0765 445 761 YM: slvx5 |
Re: Vand detectoare de radar la super pret!!!
1 Attachment(s)
Pun si o poza cu aparatul:
|
up!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nota Moderator: "sus cu ele" NUMAI o data la DOUA zile ! Te rog respecta asta. Multumesc, |
ai vreo garantie ceva la el? asta e singurul model care-l aduci? cum facem cu transport pana in SB?
THX |
e singurul model pe care il am, dar am mai multe bucati...ti-l pot trimite prin fan curier! plata ramburs...daca ai vreo problema cu el ti-l schimb!
|
upppp!!!!!
|
pretul este de 250 RON, sau nu am inteles eu bine ?
|
<<<<<UP>>>>>
|
da pretul este de 250 ron
|
Este in blister sigilat?
|
stoc epuizat!!!! se poate inchide multumesc....
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
- Copyright 2026 4Tuning