![]() |
NFS carbon - drift high score
ia sa va vedem care a facut cel mai mare scor in carbon ............nu gassc screen shot-ul cu cel mai mare al meu..........da acu ma bag la un drift sa va arat ce pot ...........so...........ashtept scorurile voastre babane
|
Re: NFS carbon - drift high score
Ohoooo de cand asteptammm :D
Evo 9 MR edition , full upgrade , customized especially for drfit :D |
eu cu shelby am facut 1,200,000 ........bravo man.....
|
Bravo si tie ! Merci :D . Daca te uiti atent la sabilitate , evo 9 mrc , mod la max , e cel mai bun . In drift ai nevoi sa poti controla masina cat mai bine, de aceea mi-am ales masina asta si nu una americana. mi se pare ca si impreza e pe acolo , numai ca aia accelereaza mai greu . :D Bafta tuturor
edit : traseul este deadfall junction . spuneti si traseul cand postati rec. tineti-mi pumnii , vreau sa fac un video , sa vad ce reusesc :D |
1 Attachment(s)
uhuhuuuuuuuu.... mi-ati facut pofta :twisted: ma bag pe diseara sa vad ce mai stiu..
intre timp am gasit un old screen.. hahahaa!!! |
Zii pe ce traseu era :D
|
1 Attachment(s)
hihihi si io :D traseu nu il mai stiu k poza asta e de cateva luni :D mi se pare k e penultimu din canion
|
in seara asta nu mai am chef da ma-tzi ambitzionat shi maine trec de2 bulioane .........
|
Ce video recorder ma sfatuiti sa folosesc ? vreau sa imi inregistreze intreg ecranul , dar nu la rezolutia la care e (1280x1024) ci la 800x600 ?
|
daca vrei sa filmezi, foloseste fraps... e numai bun pt filmari de cateva minute dupa care pui totul in movie maker si scoti un wmv micutz :D
|
Sau poti cu game cam... io p ala il folosesc k un filmuletz cu fraps park ocupa cam mult :D imi bag si io iara carbonu si sa vad ce fac >:)
|
no limits design , nimic nou ?:D incoming a video :D 3 litere : ge, te, ar...
|
suna bine mihai... astept filmu.. si raspunde o data pe messenger ca o iau razna!
|
ziceti-mi si mie niste setari (ale masinii) pt drift va rog sa pot sa concurez si eu cu voi
|
Am un GTR si un Evo 9, cu aceleasi setari :
*engine - toate spre torque ; *transmission - toate spre acceleration ; *suspenssion - toate la mijloc ; *nitruos - toate spre velocity ; *tires - toate la gr..drift :D; *brakes - in diagonala , de jos in sus , spre front bias; *turbo - toate la high rpm ; Spor la treaba :D. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:03. |
- Copyright 2026 4Tuning