![]() |
ajutor seriile la ascona b
Salut, ce ma fac? Am luat o caroserie pt ascona b,a mea e varza, si nu am acte la ea,e impecabile.Merge sa schimb seriile de pe una pe alta?Aia de pe masca e in popnituri,aia de la scaun ce fac cu ea?
Va rog mult ajutati-ma,e prima mea masina si sunt student,nu vreau s-o pierd.Multumesc. |
Re: ajutor seriile la ascona b
Lol, cum sa scoti seriile??????puscaria te mananca.
Faci recarosare (adik schimbi doar talonul), merge cum sa nu mearga dar mai bine iti iei o ascona neimatriculata si faci chestia asta ca ramai si cu piese de schimb ( pe la 500 euro cred ca gasesti una buna), apropo, din ce an este? |
Schimbat serii = infractiune = dosar penal. Daca nu ai acte nu ai cum face recarosare si oricum nu e o operatiune la indemana pt cei care nu sunt in domeniu si care cunosc demersurile si ung bine usile.
|
Quote:
|
Cu ce, cu Pic sau cu pasta corectoare? Faci tu operatiunea asta? Nu stiu care din noi stie mai putin...
|
Quote:
|
Pt recarosare iti trebuie acte la ambele masini (masina+caroserie), sau sudezi seriile si candidezi la un loc care poate fi pe litoral (Poarta Alba de exemplu)!
|
nu are rost sa ma cert cu tine....esti varza
|
varza esti u Jogo, chiar nu stii ce face exact tatal tau.
Recarosarea nu e asa usoara cum ai expus-o tu mai sus :-P trebuie platita vama pe masina fara nr Ro, deci trebuie si acte(straine) sa aiba, si costa destul de mult..incat pt o masina ieftina gen Ascona B nu merita operatiunea, altfel ar face toti :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning