![]() |
Desenele mele: Clopotzel
4 Attachment(s)
Salutari tuturor in primu` rand :peace: :arrow: Deocamdata sunt la stadiul de amator... si am cateva lucrari pe care o sa vi le arat, asteptand parerile voastre. De asemenea pe parcursul acestor Luni imi doresc sa lucrez mai mult pentru a acumula cat mai multe cunostinte si astept sfaturi.
|
Re: ClopotzeL`s Sketches
oo lume noua.....ai talent da ai probleme de perspectiva mari:((
|
bv man ... ma bucur k ti-ai facut curaj si k tiai postat lucrarile ... cred k sfatul cel mai bun ti lai dat singur ... exerseaza cat de mult poti ... si dak ai timp da un oki si peste topicul de tutoriale k nu strik :) bafta
|
Bv frumoase
|
Dragute desenele .....intradevar la perspectiva ar fi ceva probleme .....bv ..este bine ptr inceput ....
|
5 Attachment(s)
golf 5... si cateva desene in paint de acum un an si ceva ( nu aveam net... nu aveam photoshop... nu descoperisem virtual tuningu` ) sper sa va placa
|
2 Attachment(s)
BMW E30 M3 :twisted:
|
asa deci ptr inceput e bn zik yo ,,,,k obiective ai putea urmarii in primul rand inbunatatirea perpectivei ...asa deci ....geamurile laterale prea inalte , parbrizu la fel , capota prea scurta ,linia masinii sa fie mai dreapta , nu stu altceva numi vine in cap acum ...oricum desenezi frumos ....continua asa si o sa fie bine ...bravo ...
|
mai ai de exersat;) ;)
|
1 Attachment(s)
inca una... Impreza :dribble: sper ca mi`a iesit mai bine asta...
|
eu cred k tia iesit la fel .. dak nu kiar mai rau ... fale mai mici dak nu mai iti ajunge foaia sa nu mai ai probleme de genul asta ... bafta in continuare :)
|
marfa , man . ai talent . imi place , mult e30 ;)
|
2 Attachment(s)
am revenit dupa o scurta vacanta cu inca 2
|
man ... incearca sa nu le mai inghesui p foaie... k iti ies disproportionate ... diforme ...
|
4 Attachment(s)
si ca sa pastram traditia... Dacia Logan
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning