![]() |
Subwoofer - Buget 800
Salut ,
Sunt nou in zona subwoofere auto si as dori sa imi instalez un subwoofer pe un Hyundai Tucson 2006 . Bugetul este de 800 lei Doresc sa stiu cea mai buna combinatie de piese in acest pret , piesele fiind si la mana a doua , nu ma deranjeaza . M-ar interesa un sunet cat mai jos, ceva sa se simta si sub 20hz , cu cea mai mare valoare SPL *sound presure level* ( adica cati mai multi dB la 1W ) si cu o cutie cu iesire buna . Poate fii si pe bucati gen subwooferul separat de cutie , sau si produs complet gen subwoofer cu cutie . Un amplificator cu 20-30% mai puternic fata de subwoofer, si restul stiti voi ce mai trebuie. In principiu doresc sa fie ceva bun , sunt mai rafinat pe zona audio . Multumeeesc !! |
Re: Subwoofer - Buget 800
Un raspuns cineva ??
|
Re: Subwoofer - Buget 800
Cu 800 de lei e cam greu să obții ce vrei tu, să simți ceva sub 20hz + amp potent īn același buget.
Un JL Audio 12W0v3-4 cu un Ground Zero GZIA 2235HPX-II cred că ar suna ok pentru īnceput. Dacă mai pui și incintă custom, sare destul de mult de buget dar cam atāt poți să scoți cu banii ăștia. Poate mai are cineva vreo propunere, īnsă pare că forumul e mort. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning