![]() |
Ce facem cu prietenele??????
am fost la inscriere si am aflat un lucru cam neplacut!!! si acela ca daca vi cu prietena (prietenul, etc) si are bilet nu are voie sa intre cu tine prin pipera si trebuie sa intre pe la romaero!!! ceea ce mi se pare cam aiurea!! ca nu am cu cine sa o las :cry: (poate se pierde)
voi ce modalitati ati gasit pt a rezolva problema??? |
Varianta 1:Lasi persoana la poarta unde intra spectatori si continui drumul spre intrarea concurentilor
Varianta 2:Vi cu o a doua masina in cazul in care persoana are carnet si inscrii si prietena sau prietenul ca asa o sa intre pe acolo pe unde intri si tu dar nu o sa vada mai nimic probabil Varianta 3:Bagi persoana 2-3 minute in portbagaj. |
Cred ca varianta a treia ar fi cea mai indicata.
Altfel, nu ai decat sa o lasi la intrarea spectatorilor. |
Eu data trecuta am legat-o de un gard, si acum o sa fac la fel.
A draku... |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hmm pt varianta cu inscrierea nu mi-a venit ideea asta cand m-am inscris eu!! ca are permis :)
|
va rog sa nu-mi faceti probleme sa apareti cu insotitor la intrarea participantilor.
|
hmm , mie mi s-a parut ca erau cam multe persoane la start.. eratu doar soferii ?
anyway , congratz... o cursa cu adevarat frumoasa .. ;) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Eu am vazut la un moment dat un mertzan cu 4 ciocarli :lol: :lol: :lol: :lol: in el, s-a dat pana la urma, cu toate ciocarliile sau si-au luat zboru una cate una?
Aia ce au facut de mergeau 4, oare culoarea conteaza, cereau taxa de protectie, ca ne vorbim si ii pandim la colt si o rezolvam. Dar asta a fost singurul lucru care m-a deprimat si pe majoritatea spectatorilor de langa mine, adica altii isi lasa prietenele acasa ca asa trebuie si apar acolo wu-tang clan si se plimba prin fata lor. Oricum daca erau prieteni cu organizatorii e ok. A iesit perfect cursa, cu toate ca iar am degerat un pic. :lol: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning