![]() |
03.04.2005 - Cursa viteza LR - INVITATII Gratuite - intrare
in mod traditional, 4tuning, ofera cel putin 10 invitatii de intrare gratuita pentru castigatorii unui concurs
LR va provoaca cu urmatoarea intrebare: CARE ESTE DATA PRIMEI ETAPE LEGAL RACING? cei care vor ghici sau se vor apropia cel mai mult de raspuns, vor primi intrarea gratuita. |
3 aprilie ? :?
|
3 aprilie 2005 :D
|
Maine pe 3 aprilie 2005.
|
:D aaa ... 3 aprilie 2005!
|
Prima etapa de anul asta - 3 aprilie!!!
Prima etapa LR a fost candva in noiembrie 2002!!! |
prima etapa din anu asta - 3 aprilie 2005
prima etapa LR din ,,istorie\" prin 2002 |
Noiembrie 2002, prima etapa LR iar prima din 2005 e 3 aprilie
|
Prima etapa de curse organizate de LR a avut loc in noiembrie 2002. Prima etapa de curse legale, din cate stiu eu, a avut loc pe aeroportul Baneasa, dar nu a fost organizata de Legal Racing.
|
05-07-2003 cand l-a facut vladutz pe tipu cu probe-le :D
|
30 noiembrie 2002
|
chiar daca vin ca spectator la curse decat de un an din cate stiu prima cursa a fost in noiembrie 2002 in vitan parca, oricum regret ca abia in 2004 am inceput sa vin la curse :cry:
|
30 Noiembrie 2002 !!! O cursa cu o atmosfera de neuitat!!! Vitan, cheiul Damboviteti.. dealul plin ochi de privitori.... multime de masini la start.... rezonanta incredibila in momentul asa ziselor recunoasteri.. in care toti cei dintr-o grupa plecau in haita!!!! ah ce zi frumoasa a fost aia :lol:
|
Rosonic si ffocus pentru data exacta primesc cate o invitatie dubla, (pentru 2 persoane)
urmatorii cate un bilet de intrare: shadow raveboy vyruss zerocool m_i_h_a_i |
v-ati prins ca nu intrebam de \"urmatoarea\" cursa LR, ci de prima... :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning