![]() |
ULTIMA RUNDA DE INSCRIERE
Maine, sambata, 2 aprile, intre orele 16.00 - 20.00 este ultima runda de inscrieri pentru cursa de viteza pentru BUCURESTENI !
Inscrieri: str. Cezar Boliac nr.9 IMPORTANT! NU se fac inscrieri la locul cursei pentru masinile din Bucuresti ! va reamintim ca taxa de inscriere este zero sa va prezentati cu masina si toate actele la inscriere |
toate actele .. mai exact ... ?
|
fratilor e pacaleala cu treaba cu TAXA 0??????? si mai exact ce acte??
|
unde e cezar boliac ?
|
nu e pacaleala inaptilor...daca toata lumea zice inseamna ca nu e...panicatilor
|
nici eu nu cred ca e, ar fi mult prea stupid... ca isi fac oamenii planuri.
|
Re:
Quote:
|
Nu e nici o pacaleala si strada Cezar Bolliac este in imediata apropiere a pietei Alba-Iulia.
|
Re:
Quote:
|
M-am inscris eu azi
Trebuie copie dupa buletin talon si carnet. La muncii faceti dreapta pe calea calarasilor(daca veniti dinspre obor) adica nu intrati in pasaj o luati pe langa.La intersectia unde e Hyperion faceti stanga.Pe urma e o intersectie semaforizata cu stopurile pe galben intermitent (cel putin asa erau azi).Acolo faceti iarasi stanga si prima straduta la dreapta este Cezar Boliac.Aviz celor cu spoilere joase,lasati masina pe avarii si luati-o pe jos ca e aproape la vreo 100-150 metri ca altfel..... A si nu am platit taxa de inscriere am inteles ca se plateste duminica dar s-ar putea sa nu fi inteles eu bine. Duminica dimineata inainte de cursa treceti si pe la vot.Apropo poate organizatorii se vor gandi si la o urna mobila pentru spectatorii cu simtul civic foarte bine dezvoltat :lol: |
L E G A L R A C I N G
Maine e program scurt de inscrieri de la 16 la 20. La Cezar Boliac 9. |
si sa inteleg ca eu daca vin pe aeroport direct mah mai pot inscrie........si o sa raman pe afara nu.......
eu mai am de montat o mie de ornamente si de vopsit o groaza ....si nu cred ca o sa ajung in cezar boliac .....ce o sa patesc o sa raman afara ........Misto birocratia asta..... :evil: :evil: :evil: :evil: |
1 Attachment(s)
HARTA
|
Re:
Quote:
Talon = o hartiuta pe care sunt trecute niste date caracteristice ale unui autovehicul. Se elibereaza, impreuna cu numerele, la inmatricularea masinii. Duhhh !! |
Eu am talonul suspendat dar am o dovada pentru 15 zile(m-am tinut de prostii aseara :evil: ).....ma mai pot inscrie pe baza acelei dovezi sau o sa vin doar ca sa ma uit?!?! :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning