Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Renault Megane-coach Club ! (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/44384-renault-megane-coach-club.html)

LLV Racing 23-06-07 11:18

Renault Megane-coach Club !

SALUT.CU TOATE CA E O MASINA CAM RARA IN ROMANIA SI NU PREA SE VORBESTE MULT DESPRE EA M-AM GANDIT TOTUSI CA O SA GASESC DESTUI PROPRIETARI CARE SA-SI SPUNA IMPRESIILE SI SA-SI PREZINTE MICILE BIJUTERII AICI PE FORUM.

PAREREA MEA (PROBABIL SUBIECTIVA) ESTE CA MEGANUL COACH ESTE UNA DINTRE CELE MAI REUSITE MASINI DE LA RENAULT IN PRIVINTA DESIGN-ului.
SPER SA AFLU DE LA VOI CA SI IN ALTE PRIVINTE.

ASTEPT FERICITII DETINATORI SA-SI PREZINTE BOLIZII. :D

LLV Racing 23-06-07 11:29

Re: Renault Megane-coach Club !

2 Attachment(s)
O sa sparg primul gheta prin a-mi prezenta Megane-ul meu.
Masina este din 1997 are un motor de 2 litri 8 valve si 116 cai.
Mentionez ca masina trage surprinzator de bine pentru 116 cai, probabil datorita greutatii scazute.
A primit niste jante de aliaj cu buza si cauciucuri Pirelli P-5000 Drago, un volan MOMO Race.
In viitor ma bate gandul la un filtru conic mare,un regulator de presiune benzina reglabil, un catalizator scos si un sistem de gestiune Unichip tunabil in timp real.
Cu toate astea sper sa pot castiga vreo 15-20 cai ceea ce conteaza pe o masina usoara.

Aveti aici niste poze cu masinuta mea.

Toto - BOD 23-06-07 20:16

e frumoasa masina, nimic de zis! dar nu e nici pe departea cea mai reusita masina ca si design de la Renault. Ce zici de Clio V6? Ce zici de Megane II RS, sau de Clio III RS? Ce zici de Renault 5 gtt care la vremea lui a fost o opera de arta? Si lista poate continua...
Nu te contrazic! E masina ta si e normal sa ti se para cea mai frumoasa... dar fi un pic realist.

Bafta!

LLV Racing 24-06-07 09:02

Nu am zis ca e cea mai reusita am zis ca e printre cele mai reusite. :D

In privita lui Clio V6 crede-ma ca in poze e frumos dar in realitate e incredibil.
L-am vazut cand am fost plecat afara si am ramas blocat de cum arata.

Renault 5 GTT a fost o capodopera a Renault-ului dar din alte puncte de vedere,nu estetic.(e parerea mea repet)

LLV Racing 24-06-07 09:14

Iar in privinta Megane-ului II eu sunt mai conservator cand vine vorba de caroserii, imi plac masinile sportive dar cu forme agresive serioase,profesionale nu cu aspect de jucarii. (exemplu Clio V6-o forma de neuitat)

Stiu ca Renault e in perioada in care vrea sa demonstreze ca poate, dar are un stil prea avangardist pentru gusturile mele.

Repet sunt opinii personale !

Astept posesorii de Megane Coach !!!

fyshman 25-06-07 17:10

e o masina dragutza.la inceput am fost cam neincrezator dar dupa ce am testat-o putin a inceput sa imi placa,si totusi daca e full option cum o am eu c chiar simpatica,mai greu cu tuning...pe ici pe la sibiu ca ar merge sa o fac si mai misto..hai sa auzim de bene:))astept si eu ca sunt nou pe ici cateva idei de la voi...mersi

fyshman 25-06-07 17:20

sper sa va placa

10 Attachment(s)
cateva poze cu masinutza me:)sper sa va placa

LLV Racing 28-06-07 23:57

Nimeni altcineva ? :shock:
Haideti curaj ca am vazut destul Coach-uri pe strazile romaniei !

bbon 04-07-07 15:17

Ma alatur si eu.
Megane 1 fase 2 anul 2001
motor 1.6 16v 107 magari.
In afara de o toba cam stock.

LLV Racing 05-07-07 07:39

Ceva poze Bbon?

bbon 05-07-07 16:59

am incercat dar nu am reusit............:sad:

bbon 05-07-07 17:08

3 Attachment(s)
Cred ca am reusit:-)

Toto - BOD 05-07-07 19:58

Quote:

Originally Posted by LLV Racing (Post 964104)
In privita lui Clio V6 crede-ma ca in poze e frumos dar in realitate e incredibil.

l-am vazut! l-am atins! m-am urcat in el! l-am condus! ;)

Quote:

Originally Posted by LLV Racing (Post 964104)
Iar in privinta Megane-ului II eu sunt mai conservator cand vine vorba de caroserii, imi plac masinile sportive dar cu forme agresive serioase

RSul zic ca are tot ce-i trebuie pt a fi sportiv! :D

PS: frumoase pozele pe care le vad aici! bafta tuturor si mai puneti poze cu ele!

bob 09-07-07 20:20

si eu mandru posesor de Megane Coupe 1.6 16v an 1999
finala Powerfull, jante 15", in curand arcuri fata de la FK
LVV ce face acel regulator de presiune benzina reglabil ?

poze:

EDC_cip 12-07-07 16:06

5 Attachment(s)
sper sa se numere si al meu printre ele (4 usi) 107 cp 1,6 16v(2001) o am de jumate de an // de acuma sai fac niste mici modificar bafta

All times are GMT +2. The time now is 21:15.

- Copyright 2026 4Tuning