![]() |
Golan de Constanta
acum cateva luni am luat decizia sa renunt la nova si sa iau loganul lu tata si sincer nu prea regret pe de-parte decizia luata
referitor la masina e un logan 1.6 8v gri sobolan (parca asa se zice in popor) varianta full de adus inca nu i-am adus mari modificari dar totusi cat de cat acolo sunt deci : -schimbat toba finala cu una sport -am mutat sistemul audio de pe nova pe golan -folie omologata pe spate -neoane under car si cam atat pt moment pe viitor: -jante pe 16-17 -filtru sport -faruri angel eyes -modificari la sistemul audio -probabil un kit exterior finut poate pe fata chiar bara de mcv care mie unu imi place -tapiterie din piele si nu stiu mai vedem decamdata sa apuc sa le fac pe astea ca cine stie cum se schimba si situatia mea finaciara si imi schimb iar masina :D din pacate acum nu am poze cu masina si doar ce am scapat si eu de licenta si nu prea am avut timp sa ii fac poze dar in max 2 zile voi urca si cateva poze cu ea |
Re: Golan de Constanta
daca ai pune si niste poze ar fi totul ok
|
daca ai si citii ar fi si mai bine
|
ai vreun neam prin medgidia ? mai exact prin zona hidrofor ? :))))
|
Loganu arata bine tunat dar cere bani si f mult timp...spor la lucru
|
Quote:
dar ca o mica paranteza eu acolo am copilarit pana pe la vreo 12-13 anisori:lol: cred ca azi mai vazut ca doar ce m-am intors de la buc Quote:
|
Sincer o nova tunata cu gust arata mai sportiv decat un logan tunat tot cu gust....dar din nova poti sa scoti mai multe decat dintrun logan (k performanta vorbind ,adik modificare radicala motor...sincer..) un plus al novei este greutatea si forma ei ....bafta in continuare
|
Quote:
si ca sa nu mai fim off vas ruga doar sa imi ziceti ce as putea sa ii fac in afara de ce am scris eu cu sau fara poze ca pana la urma e un logan stoc asa ca nu cred ca aveti deocamdata nevoie de poze ca sa stiti cum arata masina |
Daca tot iti iei jenti.. ia-ti pe 17 , chit ca sunt mai scumpe dar arata mai bine.vezi loganul verde de bucuresti cu jenti wolfrace pe 17 ( are pe portiera scris polaris- firma aia de atv-uri ) nush ce nr are..
|
daca poti te rog sa imi dai un link ceva unde sa vad si eu o poza cu el plssss
|
2 Attachment(s)
acum am facut putin curat prin tel si am gasit o poza cu loganul meu din lateral un pic mai veche dar merge si una de pe autostrada azi
din pacate as fi vrut sa incerc si eu sa vad daca totusi urca mai mult dar am dat de doi fitosi cu a3 respectiv ml care nu au vrut sa se dea din calea mea |
daca vrei sa faci loganu sa arate misto....iti recomand urmatoarele,.....Kit de la Pilot...din fibra misto realizat si sunt si baieti de treaba....detalii pe www.pilotauto.ro si o suspensie sport ....niste jenti meseriase si niste gume klumea...interior neoane si alte chestii pe care tu le consideri frumoase..succes ...
|
Quote:
|
Quote:
cand mai vii pe aici sa dai un pm :) ps. ce toba ai ca vreau si euu :)) am un logan exact ca al tau..pe langa tico |
Quote:
toba este ceea de 99 euroi de la racing nick |
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning