![]() |
Radar DN1 - Constatare
Sal. Am si eu o intrebare. Mi-a venit acasa o mizerie de instiintare ca am halit un radar pe DN1 ... credeam ca am scapat dar totusi mi-a venit dupa 4 luni. Acum intrebarea mea e urmatoarea : punctele cand expira ? la 6 luni de la data constatarii contraventiei ? sau de cand sunt instiinta sau platesc ? data e pe 25 feb anul asta ... deci teoretic ar trb sa mai am 2 luni pana sa-mi expire punctele nu ? mersi anticipat
|
Re: Radar DN1 - Constatare
punctele expira dupa 6 luni de la data scrisa in procesul verbal
|
probabil treb sa o platesti in 48 de ore de cand ti-a sosit, cred yo, si treaba cu punctele este asa cum spune g-force
|
dap... g-force are dreptate.... plus... ca sa beneficiezi de reducerea aia ca ai platit in 48 de ore nu uita s-o pui pe tipa de la posta sa-tzi stampileze plicul cu data cand ai ridicat amenda de acolo.... altfel... bye-bye reducere.....
shi pentru toata lumea care merge pe Bucuresti-Ploiesti.... dupa cum v-ati dat seama deja... radarele fixe nu se detecteaza cu detectorul de radar.... deci memorati bine unde sunt amplasate.... :-P |
multam mult tuturor :D ... inseamna ca mai am putin si scap de el :) ... ca mai am din iarna mai multe :D ... s-o tot comiti daca iti vin acasa dupa 4-5 luni :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning