![]() |
Sfaturi E36 pisicutza
7 Attachment(s)
astept sfaturi pentru eventuale modificari .. aduse masini sunt bune si criticile... eventual vreau sa o umflu in aripi dar nu stiu .. cum ar arata mai bine dupa cum stiti sunt mai multe tipuri " modele " de umflaturi si .. tot asa astept sfaturi cu eventuale modificari
|
Re: Sfaturi E36 pisicutza
1 Attachment(s)
update ......
|
arata bine tare ... asa ai cumparat-o sau tu ai facut modificarile respective ?
P.S: ce motor ai pe ea ? |
cauta-ti blocant
|
punei stopuri de M sau cu led...
|
Frumoasa masina ... kit M , jante frumoase ... dar am o intrebare : masina nu este inmatriculata ?
Va salut pe toti ! ! ! |
asa sa incep pe rand masina eu am facuto ... .etc 2 mihaitza sti ca caut blocant :)) dar nu gasesc , asa ... masina are toate actele facute pentru imatriculare rar .. carte pe romania tot .. dar mai am de completat la Asa faimoasa taxa de imatriculare niste banuntzi .. si astept si io poate cade ... :)
|
Quote:
|
bv taticu !!! te-ai pus serios pe treaba :))
|
mersi mersi .. :) mai vrei sa te duc la ala cu evacuarea ?
|
dupa BAC :D nu vi in seara asta? vb live
|
vin vin dar din pacate nam motoru ala pus inca.. astept sal dau pe asta ca sa poata sal probeze omu ...;) vezi poate auzi pe cineva care vrea un 2000 24 valve vanos tot la el 450 euro ;)
|
niste stopuri ar merge bine !!! daca vrei stopuri te pot ajuta prv
|
f.frumoasa masina chiar imi place:Dla categoria modificat nu stiu ce sa zic arata destul de bine cum e acum:Dsa ai grija de ea;)bafta cu proiectu si noul motor;)
|
sa o stapanesti sanatos si fara incidente.....jantele vechi le mai ai si ce dimensiune au?
multa bafta si multzi cai putere;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:51. |
- Copyright 2026 4Tuning