![]() |
merge cd-changer pe sistemul gamma ?
am casetofon gamma pe masina si vreau sa ii pun un cd-changer care sa citeasca si mp3 ... Sony CDX-565MXRF asta ar fi bun ? si mai am o nelamurire ... daca merge montat un mp3 player in spatiul gol de deasupra casetofonului dar sa mearga amandoua pe boxe , dar nu in acelasi timp . Nu am nevoie de radio pe mp3 doar de cd . merge tras cablu de la boxe si alimentare in mp3 ? ms mult
|
Re: merge cd-changer pe sistemul gamma ?
1 Attachment(s)
M-am gandit la asta ,mai bine ca are si mp3 :D si e cam 200 E maxim :rolleyes2
|
eu te-as sfatui sa iti schimbi player-ul masinii ... astfel se va auzi si mai bine si vei avea si mp3. Un cd changer este incomod si inutil . Am incercat sa umplu un cd cu muzica mp3 care imi place si nu am reusit.
|
Cum adica nu ai reusit ? Vineri e ziua decisiva MP3 sau CD-Changer :D , dar cred ca voi opta ptr mp3 :D
|
adica am pus toata muzica care mie imi place la ora actuala si tot a mai ramas loc liber
|
Auzi, dar de ce nu iei un I-pod cu o interfata ? E o solutie excelenta.
|
Nu stiu , Xaxo dar sa vedem ce imi rezerva ziua de vineri ( sapt viit ) dupa ce il pun ( ce mi-oi pune ) o sa urc niste poze . Am auzit de o chestie care se baga in locul brichetei , e un fel de mp3 player stick , prin unde radio se transmite muzica la casetofon ... nush care e faza , mi-a spus si mie un prieten , daca stiti despre ce e vb , dezvoltati pls . Am auzit ca ar costa cam 100 de mii de lei :D ( parerea mea e ca , ar costa mai mult , in fine ) , multumesc :D
|
cu modulatoru ala fm nu e exact sunet de radio ? adica pe 64 kbps ?
|
Da de ala ma referam :D si cum reda la 64kbps :O nasol rau :-? aveti niste poze sau detalii tehinice ceva :)
|
gata m-am interesat si de un modulator ... ar fi o chestie si chica se aude mai bine decat la radio , calitate de cd .... acum depinde de la melodie la melodie se aude ca un mp3 player portabil ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:38. |
- Copyright 2026 4Tuning